Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Opriti Martisorul (ep 1)

on March 1st, 2008

furtuna-vijelie-ploaie.jpgAzi in Timisoara o furtuna a zburat toate martisoarele de pe tonete imprastiindu-le pe sute de metri, semn ca l-am maniat pe Dumnezeu cu aceasta sarboatoare pagana. S-a hotarat sa fie mai explicit dupa ce Floarea Mitran nu a inteles semnul curcii gasit in cartof pe data de 27 feb. Aceasta femeie nu a fost aleasa la intamplarea, numele de Floarea vine de la florile oferite de 1 si 8 martie, iar Mitran vine de la Martisor. Semnul din cartof a fost primul semn.

Azi in Timisoara a fost al doielea semn, maine in toata tara va fi al treielea semn, ploile, furtuniile si inundatiile. Mi s-a aratat mie in vis, se facea ca ma uitam la TV la Meteo si era Romica Jurca. Si de atunci am inceput in fiecare zi sa ma duc in padure , sa adun vreascuri ca sa imi construiesc o nava spatiala. Sper sa il convig pe Basescu sa fie capitan pe nava mea. Am sa o iau si Alina Plugaru sa vina cu noi ca sa ne ajute sa perpetuam specia umana (ca doar e experta, astfel isi va ispasi numeroasele pacate). Si ea mi s-a aratat in alt vis, care era mai “umed”, aceasta umezeala fiind tot semn ca vin inundatiile. Oricum Alina Plugaru e buna si ca parasuta in caz de catapultari.

Opriti aceasta sarbatorire pagana a Martisorului care vine de la “sărbătorile romane în cinstea zeului Marte zeu al fertilităţii”. Nu mai venerati femeile cu gandul sa le fertilizati, pentru ca este un mare pacat. Pacatul este si mai mare daca le feritilizati in vitro.

Am fost pedepsiti o data din cauza Evei si am fost alungati din Eden, acum o sa fim alungati de pe Terra din cauza urmaselor ei. O sa fim trimisi pe planeta Marte ca sa vedem ca nu exista zeul Marte, zeu al fertilitatii.

Sa ne oprim pana nu e prea tarziu!

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

7 Comments


Sorina on Mar 1, 2008 Said:

Auzi, pe nava aia a ta, condusa de Basescu, pe care tu vei fi ocupat cu “plierea parasutei dupa utilizare”, nu aveti nevoie – cumva – si de un mus? Spal puntea, sterg praful de pe panoul de comanda, fac si mancare (la nevoie!), duc gunoiul… Numai la piata sa nu ma trimiteti, ca nu stiu sa inot in eter… va rog! Si nici nu sunt in stare sa conduc o naveta monopost… zau! Poate se ocupa altcineva de asta… eventual, ma gandeam ca poate il cooptam pe Brad Pitt… Ce zici, sa imi depun un CV?…


mazgalica on Mar 1, 2008 Said:

Tragem mâine o fugă până la Timişoara să culegem nişte mărţişoare?


mazgalici on Mar 1, 2008 Said:

Pe tine te luam in naveta, daca vii si tu cu o naveta de bere.
Si ca bonus iti luam si Bradul, ca e mic si nu ocupa mult spatiu. Dar va trebui sa il tii tu in brate pana la aterizare cand il putem folosi ca ancora pentru ca nu il putem folosi la reproducere fiind un specimen prea scund. Oricum nu stiu daca e capabil sa reproduca ceva, avand atatia copii adoptati.


impresiiblonde on Mar 2, 2008 Said:

iar alina plugaru? dar nu te mai saturi frate de rasuflata aia?


Sorina on Mar 2, 2008 Said:

@mazgalici: YEEEESSSS!!! Dau si doua navete DE BERE ;) (a propos de nava spatiala), numa’ sa vedeti cum va descurcati pe urma cu buda ca, daca e ocupata si aveti “un termen de predare”, n-o sa puteti iesi in curte sa udati pomii si iarba! :) :) :)
Un Bradut micut si dragut e taman bun pentru mine (ca si eu sunt d’aia d’alde “doi la metru” :) ) si o sa ma sacrific sa il tin in brate (ah, o viata intreaga am visat la momentul asta! ;) ). Eu zic totusi ca, pana sa il folosim ca ancora, sa incercam chestia cealalta… cine stie, poate functioneaza (totusi); si, cum sunt destul de incapatanata, o sa trebuiasca sa incerc de multe ori, pana sa ma conving ca e bun doar pe post de ancora! :) :) :)


mazgalici on Mar 3, 2008 Said:

Ai fi in stare ca sa faci sa fie sfarsitul lumii doar pentru momentul asta :P


Sorina on Mar 3, 2008 Said:

Nu ma ispiti… ;)
Momentul?! De ce vorbesti la singular? Eu vreau mai multe!!! :) :) :)


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory