Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Carmen Şerban se lasă de manele (e pe bune :D)

on March 5th, 2008

carmen-serban-manele.jpgTrebuie sa recunoastem ca este un titlu bun, dar daca ar fi fost “Carmen Serban se lasa de cantat” ar fi fost prea bine.

Probabil ca s-au terminat toate combinatiile de “bani, valoare, dusmani si Mertzan”. Asta e pretul pe care il platesc ca au scos cate 12 albume pe an.

Abia astept sa il aud si pe Costi Ionita: “Frate nici nu mai stiu cat am compus, am compus atat de mult incat mi-am dat seama ca cel mai nou hit e un plagiat o melodie de a mea de acum 3 ani care plagia o melodie greceasca“. Sau chiar mai rau Vali Vijelie sa zica “aseara am compus o noua melodie, dar casa de discuri mi-a zis ca a mai compus-o inaintea mea si Florin Peste si Edi Talent“.

In curand mass-urile de Yahoo de genul “Care are ultima melodie a lui Peste” incep sa capate noi semnificatii, mai ales la “ultima melodie”.

E clar ori se apropie sfarsitul manelelor ori se aproprie sfarsitul lumii. Oricum ar fi, concluzia e ca o sa scapam de ele si or sa devina un stil de muzica retro. Iar dupa moarte Adi Minune o sa devina un fel de Elvis si se vor origaniza concursuri anuale de avortoane care seamana cu Minune. Sau prin unele sate, pe la carciuma cativa sateni vor jura pe viata lor ca l-au vazut prin sat. Altii ar putea zice ca l-au vazut la baie, dar din pacate si-au dat seama dupa ce au tras apa . Desi au facut tot ceea ce este omeneste posibil, l-au pierdut din nou pe rege.

Si acum voi lasa locul muzicii, sa exprime ceea ce nu pot eu exprima prin cuvinte.

[youtube:http://youtube.com/watch?v=UhAX5k3sft8]

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

15 Comments


motanes on Mar 6, 2008 Said:

O interpretare de rară simţire, ultra mega benga trăsnet!!!! AI numărul impresarului, vreau sa-l invit la nunta bunica-mii


mazgalica on Mar 6, 2008 Said:

Inainte sa traga apa, n-au facut ceva in capul lui?


mazgalici on Mar 6, 2008 Said:

nu, pentru ca chiar ceea ce au facut era regele


marius on Mar 7, 2008 Said:

Intoarce-te din drum si schimba-ti titlul blogului din Mazgalici in Jigorici… ce-i cu jegu’ asta mah? :p BTW (da, stiu si limbi straine), e super afectat tipul ;) )


oana on Mar 7, 2008 Said:

oare se apropie sfarsitul manelelor? sa fie adevarat? asta inseamna ca nu imi voi mai incepe ziua ascultand manele in maxi taxi?

care ati citit biblia? nu zice acolo ca ar fi un semn…ceva…?


Mazgalici on Mar 7, 2008 Said:

@Motanes: Ai grija la microfoane ca nu stiu daca ai vazut: inainte sa “cante” se joaca cu microfonul si cand sa “cante” nu mai vedem microfonul. Se marita mata-mare, pun pariu ca e inca virgina. Si maicata a adus-o barza.

@Marius: Ce vrei mah, ratingurile erau in jos si am zis sa fac si eu ca Teo sa invit niste manelisti.

@Oana: tu stai in mahala sau in Strehaia de aia manele in maxi-taxi?


oana on Mar 8, 2008 Said:

deci numai in mahala sau Strehaia se pot auzi manele in mai taxi! eu care credeam ca vorbim aici de-un fenomen in masa, dar se pare ca-s toate numai exagerari.

stau in Constanta.


oana on Mar 8, 2008 Said:

vroiam sa zic maXi-taxi, da’ nu mi-a iesit din prima


Mazgalici on Mar 8, 2008 Said:

Deci am unde sa stau cand vin la Mare, hai ca nu vin cu mana goala iau un CD cu manele. Sa imi zici ce manele asculti in maxi-taxi ca sa stiu ce iti aduc ca sa le poti asculta cand vrei si sa nu mai fi nevoita sa mergi cu maxi-ul cand vrei sa asculti o manea buna.


oana on Mar 8, 2008 Said:

:) )))
nu stiu ce manele sa aduci pentru ca in timp mi-am dezvoltat un scut anti-manele pe care il activez de cate ori aud “viata mea”, “pumnii mei”, “banii mei”, “dusmanii mei” ….etc…
asa ca, surprise me!


marius on Mar 8, 2008 Said:

constanta e patria manelelor (moderne) :D


mazgalici on Mar 9, 2008 Said:

Vara e cea mai mare concentratie de manelisti pe metru patrat


oana on Mar 9, 2008 Said:

exista manele moderne? sa inteleg ca a fost si un curent clasic? si unul romantic? si, indiferent de curente, asta e motiv de bucurie?????


marius on Mar 12, 2008 Said:

au fost si manele mai ok… de ex. generic


LeonPoxllcixy on Aug 11, 2008 Said:

, , , , ,
, , .


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory