Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Vaticanul a publicat cele 7 Pacate ale lumi moderne

on March 10th, 2008

7-pacate-vin.jpgSă nu poluezi, să nu faci experimente genetice, să nu devii foarte bogat şi să nu iei droguri.Noile păcate sunt menite să îl facă pe creştinul catolic să vadă că viciile sale au un impact nefast şi asupra celor din jur. Acestea sunt câteva dintre cele şapte păcate capitale ale lumii moderne de care trebuie să se ferească un credincios, potrivit unei liste date publicităţii de clericii de la Vatican. Ei susţin că cele şapte păcate mai vechi – mândria, zgârcenia, desfrânarea, pizma, lăcomia, mânia şi lenea – au doar o dimensiune individuală. În opinia prelaţilor, nu numai furtul sau blasfemia reprezintă un afront adus divinităţii. (Articol complet)

Mda, am o intrebare pentru Papa, daca le-am facut inainte se publice EL (Dumnezeu e El, Papa e EL, ca e mai tare) lista asta o sa fiu iertat, nu se aplica retroactiv, nu? Daca nu e asa imi iau un avocat si atac in instanta cele 7 pacate si s-ar putea sa ramana cu 2 si cei care au facut unul din cele 5 pacate ilegale o sa fie iertati si despagubiti cu niste bilete gratuite in Rai. Am si martori la proces, pe martorii lui Iehova care ma viziteaza saptamanal sa ma convinga sa trec pe platforma lor ca e oferta si imi si dau niste carti la conectare.

Dar ce ne facem daca urmatorul Papa nu e de acord cu pacatele astea si vrea sa le modifice? Cum am votat cele 7 minuni ale lumii moderne mi se parea corect sa votam si cele 7 pacate…Oricum il apreciez pe Papa ca ne-a zis adevarul decat sa ne spuna ca i s-a aratat in vis.

Cine imi face si mie rost de Biblia 2008 Catolic Edition cu patch-ul martie 2008, ca pe torrente nu pot sa o gasesc? Am una din 2007 e incompatibila cu asta de 2008.

Stiti care e diferenta intre Papa si Dumenezeu: Dumnezeu nu da legi si zice ca le-a dat Papa.

P.S. Unii o sa imi zica ca o sa ajung in Iad pentru postul asta, eu le zic ca imi pare rau eu sunt Ortodox si “puterile” voastre nu au efect asupra mea, ca Patriarhul meu nu recunoaste legile voastre.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

4 Comments


mazgalica on Mar 11, 2008 Said:

Asa cum spui si tu, catolicii sa tina cont de aceste pacate.


Ion Gheorghe on Mar 11, 2008 Said:

As fi interesat si de un mercurial pentru “foarte bogat” in biserica catolica. As vrea sa stiu de la ce suma incepe pacatul, si daca aceasta este indexata anual cu indicele de inflatie si rata de crestere a economiei globale. Desigur, in functie si de previziunile FMI, ale agentiilor de rating financiar si ale Bancii Mondiale.

De asemenea, remarc faptul ca invocand inocenta prin necunoasterea apriori a celor mai noi pacate, nu cunosti normele de drept international. Acestea spun ca o lege nu se aplica retroactiv decat in foarte putine cazuri, si acelea sunt numai pentru “cei alesi”. Ca sa intelegi, o justitie divina cum este traznetul par example nu se poate aplica retroactiv.

Urmatorul Papa va extinde lista de pacate cu “teleportarea in interese oculte”, “prostitutia virtuala” si, desigur, “conexiunile peer-to-peer pentru Counter Strike”.


sorana on Apr 13, 2009 Said:

“P.S. Unii o sa imi zica ca o sa ajung in Iad pentru postul asta, eu le zic ca imi pare rau eu sunt Ortodox si “puterile” voastre nu au efect asupra mea, ca Patriarhul meu nu recunoaste legile voastre.”

Sunt catolica dar in nici un caz nu o sa ma auzi cu expresia “Papa meu”. Si stai linistit, nu o sa ajungi in iad pentru postul asta. Apropo, tu chiar crezi in vrajelile astea??? Nu vad decat un singur mare pacat: sa faci rau tie si celor din jurul tau cu buna stiinta (prin actiune sau prin lipsa ei). Oricum, mazgaleala postul. Sa auzim de bine.


Rox on Jun 20, 2011 Said:

Chiar daca o parte din cele 7 minuni ale lumii nu mai exista, consider ca exista multe monumente la fel de impresionante. E amuzant ca din lista cu “minuni noi”,exista unele aproape la fel de antice ca si piramidele (Petra). Am scris un articol pe aceasta tema aici:
http://roxandrei.ro/diverse/minunile-lumii-moderne/


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory