Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Sorin Oprescu e impotent!

on March 16th, 2008

sorin-oprescu.jpgAtac: Sorin Oprescu şi-a luat măsuri de precauţie în ceea ce priveşte eventualii noi moştenitori. Astfel, cu câţiva ani în urmă, politicianul a apelat la avantajele oferite de o operaţie banală, dar foarte apreciată în Occident: vasectomia. Operaţia a fost făcută în ţară, într-un spital bucureştean, iar senatorul a fost operat de un coleg şi prieten apropiat.

Va dati seama cat se oftica acum Oprescu cand a aflat de existenta prezervativelor.

Sorin Oprescu a vrut să se puna la adăpost de imaginaţia prea bogată a unora dintre fostele sale prietene, care de-abia aşteptau să-i aroge o paternitate inexistentă.

Va dati seama ce se oftica acum Oprescu cand a aflat de testele ADN de paternitate. Sau era prea potent si trebuia sa se duca mereu la baie in timpul operatiilor de ajunsese lumea sa creada ca are probleme de prostata. De cand si-au dat seama de ce se ducea la baie, toate asistenele au mereu cate o eprubetra in buzunar ca sa adune ceva mostre si apoi sa-si faca o inseminare.

“senatorul a fost operat de un coleg chirurg şi prieten apropiat “.

Va dati seama ce se oftica acum Oprescu ca prietenul apropiat era dr. Ciomu si i-a facut o vasectomie si 3 scule de 3 cm. Dar nu e asa de rau, ca oricum nu ii mai trebuiau daca si-a facut vasectomia. Apoi Oprescu a putut sa dea cate o bucata, ca suvenir fiecarei foste iubite pasionale.

Oprescu a pus capăt unor presiuni şi tensiuni venite din partea unor foste iubite, care au încercat, fără succes, să-l ducă la starea civilă. De două ori a trecut senatorul Oprescu prin astfel de situaţii: prima dată a fost vorba de o avocată frumoasă, pasională, care ajunsese să-l urmărească pe stradă sau să-l pândească în faţa casei.

Imi si imaginez iubitele urmarindu-l cu masina si avand pe bancheta din spate parintii ei cu o bata, un preot si un ofiter de stare civila si asteptandu-l in scara blocului sa ii dea cu bata in cap. Apoi il baga in portbagaj si merg repede sa faca casatoria. Pana acum a avut noroc, si-a revenit la timp.

La fel a patit si cu o amanta care l-a prins cand dormea, legat de pat si a incercat sa il faca in toate modurile sa ejaculeze.

Hai mai nea Sorine ,ne iei cu vasectomia ca sa ai scuze, puteai sa recunosti ca nu mai poti si gata…

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

8 Comments


Ion Gheorghe on Mar 17, 2008 Said:

Eu cred ca tot articolul asta e de fapt un promo la operatiile astea de vasectomie. Deci, avem reclama mascata la deco(d)ificarea actului paternitatii.
Oare cat si-o fi luat Oprescu pentru reclama asta? Sau a vrut (prin chirurgie) plastic(a) sa spuna ca nu exista si nici ca va exista altul mai bun ca el pentru Primaria Bucuresti?


Mazgalici on Mar 17, 2008 Said:

Nu stiu cat a luat, dar pe mine m-a convins, abia astept sa imi fac si eu una.
Desi imi vine greu sa renuntz la cotizatiile saptamanale pe care le fac la banca de sperma, sunt asa de dragute doamnele de acolo…


Ion Gheorghe on Mar 17, 2008 Said:

Eu zic sa astepti pana la Craciun, poate prinzi vreo promotie de pret. Ceva gen, cu un pret mic mic mic, capeti o vasectomie si mai mica.
Cat despre doamnele de la banca, nu-ti fa griji. La rata de referinta a dobanzii practicate de BN(S)R, domniile lor au viitorul asigurat si chiar re-asigurat. Cum s-ar zice, banca nu sufera de lipsa de lichiditati pentru ca e protejata prin legile … firii!


Mazgalici on Mar 17, 2008 Said:

Nu cred ca are cum sa sufere de o lipsa de “lidichiditati” BNSR. Mai astept… dar ma tem sa nu fiu violat de o admiratoare (mai ales acum cand au furat becul de pe scara) si sa devin peste noapte tatic.


Ion Gheorghe on Mar 18, 2008 Said:

Daca esti violat azi si maine devii tata, fie traiesti intr-un ritm in care economia noastra duduie, fie poti fi acuzat [la propriu] ca te-ai nascut ieri.
Da stai oleaq… asta nu e secolul vitezei?


archlord gold on Aug 14, 2009 Said:

Wow, this is very useful.. Thanks for sharing this and hoping I could implement it too.


Larissa Hodor on Mar 23, 2011 Said:

It is best to participate in a contest for one of the best blogs on the web. I will advocate this site!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory