Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Pe Iliescu îl doare-n cot de noi

on March 17th, 2008

ion-iliescu.jpgEvz: Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost operat ieri la cot, din cauza unei acumulări de ţesut adipos în această zonă. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul Universitar în cursul dimineţii şi nu a necesitat spitalizare.

Se pare ca l-au ajuns blestemele ca prea il durea un cot de toate. Dar iata ce ne-a declarat raposatul pe blogul dumnealui:

In primul rand mi-am “reparat” cotul mahh. Am facut ceeace in termeni medicali mahh se numeste bursită. Este o afectiune mahh a celor ce se sprijina mult pe coate ( la masa de scris ). Ea apare, uneori mai draga si la genunchi.( “boala parchetarilor” care stau mult in genunchi ).

Parchet nu ai pus nene Iliescu, iar la masa de scris nu ai stat dovada ca scrii cu “ceeace” in loc de “ceea ce”. Eu cred ca boala asta ai capatat-o de prin Parlament cand te sprijineai pe coate ca sa dormi. Sau ai luat-o de pe centura de la Alina Plugaru sau Laura Andresean cand incercai sa iti dovedesti ca mai poti. Ele o au la genuchi de la o varsta frageda si ele nici nu pun parchet, ce zic eu de pus, ele nu pun, ele iau si cateodata o iau direct pe parchet, parchet gata pus. Asa iti trebuie bre daca te-a mancat unde se va opera Tariceanu si nu te-ai protejat si ai venit cu maneca scurta si ai mai vrut sa si incerci umeri-craci, tupeist nu gluma.

Apropo de parchet, bre te-a mai chemat pe la Parchetul General Bucuresti sa te mai intrebe cine i-a chemat pe mineri sau au facut si ei boala aia la genuchi?

Astept cu nerabdare urmatoarele operatii si sper ca de data asta nu vor mai fi reusite: Iliescu a avut bursita, atunci Tariceanu o sa faca acolo unde in doare de romanii de rand si o sa aiba cursita. Lui Nastase sa nu ii mai iasa 2 cand isi numara ouale si sa ii dea cu virgula. Gigi Becali sa nu aiba ce sa isi mai bage sau din contra sa si-o poata baga de 3 ori (nu-i asa Ciomule?) si sa aiba molesita sau molesite.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

4 Comments


marius on Mar 18, 2008 Said:

iti spun eu cum sta treaba: de fapt
nu era vorba de cotul lui iliescu, ci matusa lui nastase
nu e vorba de parchet, ci de termopan
si nu i s-a luat, ci i s-a pus :) )


Mazgalici on Mar 18, 2008 Said:

Oare o sa il vad pe Nastase vreodata primind vizite si tigari de la matusa Tamara…. as fi dispus sa stau in aceeasi celula cu el


Mazgalici on Mar 18, 2008 Said:

sau mai bine nu ca am auzit ca e gay


last chaos gold on Aug 14, 2009 Said:

This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory