Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Reclamele la berea Ciucas

on March 22nd, 2008

bere-ciucas.jpg

Nu stiu ce pun astia in berea Ciucas de il fac pe Mitica sa cante mereu si sa umble cu cerbul Cornel: la serviciu cu tirul, in cabana de sarbatori, vara sa il scoata la picnic.

Mitica o tine intr-o betie continua cu Ciucas si a ajuns sa iubeasca natura …la propriu. El inca nu si-a dat seama ca s-a cuplat cu un cerb. Off… saracul Mitica dupa ce ca e zoofil, mai e si homosexual, putea macar sa ia o caprioara (sa o faca capra).

bere-ciucas2.jpg Cornel se teme ca Mitica nu o sa-l accepte pentru ceea ce este, si ii da mereu bere Ciucas ca sa nu se trezeasca si ii tot spune “gandim problema ca doar nu suntem animale“, asta ca sa il testeze daca s-a prins. Dar de fiecare data Mitica ii da dreptate.

Da-o naibii, ma Mitica, cu totii ne culcam cu femei urate la betie, dar tu, frate esti praf. Marmoto, ai grija sa nu te intalnesti cu Mitica prin padure!

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

5 Comments


Ion Gheorghe on Mar 23, 2008 Said:

De ce esti nasol? De ce pui pe seama senxualitatii relatia dintre Mitica si cerbul Cornel? Nu intelegi ca ceea ce Cornel face pentru Mitica nu ar face nicio femeie din lume?
Cornel bea bere proasta, asculta ineptii spuse de un betivan si, culmea, in loc sa ii puna el coarne lui Mitica, le poarta el…
Plus ca Mitica are ocazia sa se laude perpetuu cu trofeele sale, la purtator. Iar Cornel e suficient de destept sa inteleaga ca exista si vanatori mai periculosi ca Mitica… de exemplu Adrian Nastase! Pai nu?


marius on Mar 23, 2008 Said:

Padurea-i frate cu bulgarul.

P.S. Daniel, am inteles ca Nastase s-a lasat de vanat (pe bune).


Mazgalici on Mar 23, 2008 Said:

Adrian Nastase s-a lasat de vanatoare de frica sa nu se impuste si el la oua ca alt Adrian (Sarbu).
Daniel ce bere bei de obicei de il aperi pe Mitica? :)


Ion Gheorghe on Mar 24, 2008 Said:

Daca e musai sa beau bere, o fac din solidaritate cu ceilalti si nu pentru ca am acest obicei.
Daca e musai sa aleg o marca de bere, prefer una prelucrata suplimentar, din categoria Stella/Heineken/Carlsberg. As bea si bere populara, extrem de rar. Dar nu am vazut pe la tara, cand merg prin judet, sa fie disponibila berea Noroc, Coroana sau Bermas FARA ALCOOL. (sofez, deci …)
Cat despre Sarbu, il cheama Ilie, si umbla un zvon ca cel care a tras la oaua este chiar Adrian. Din greseala sau cu intentie, ce mai conteaza acum? Cert e ca nu mai sunt prieteni :D


Mazgalici on Mar 24, 2008 Said:

Eu vorbeam de Adrian Sarbu, nu de mai putin celebrul ca fata lui , Ilie Sarbu. Pe Adrian Sarbu se pare ca l-am impuscat eu la oua.

Vin cu dezvaluri noi in cazul Mitica + Cornel = LOVE, se pare ca sub blana de cerb de ascunde Stefan Banica JR, mi-am dat seama dupa voce. Se pare ca a fugit de acasa si s-a deghizat sa nu il gaseasca Adreea si sa il impuste si pe el la oua… oua de Paste evident.

Eu beau orice bere numai sa fie rece, multa si gratis.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory