Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Salvati balenoiul Doru Iuga

on May 6th, 2008

Next: A murit Catalin Radu Tanase >>

doru-iuga-otv.png

M-am uitat sambata trecuta pe OTV (acum sa fie clar pentru toata lumea ce fac eu sambata seara cand zic ca “sunt obosit si nu pot sa ies in oras”), la Dan Diaconescu Direct, la “SENZATIONAL: rapirea Moncai Columbeanu“. Nu stiu daca are rost sa povestesc, ca sigur te-ai uitat si tu, recunoaste! Dan Diaconescu a zis ca s-a uitat foarte multa lume si Dan Diaconescu nu minte. Rapirea era un fel de rapire din Serai, numai ca povestea din Serai era mult mai credibila. La OTV nu era nicio rapire, de fapt era o presupunere (prin absurd) ca cineva ar fi incercat sa o rapeasca pe Monica Columbeanu.

Desi “rapita”, Monica Columbeanu este si ea prezenta in emisiune, in coltul din stanga si se kk pe ea de emisiune si invitati. In poza de mai mai sus o face pe o stimabila ziarista de la un ziar de scandal, pe care o rog sa ma scuze ca intial am crezut ca este o fosta colega de a Monicai Columbeanu de pe soseaua de centura.

Balena din poze, pe numele lui de scena, Doru Iuga si care face aglomeratie in garsoniera OTV, tot incerca sa dovedeasca celor 23 de milioane de telespectatori ca este o balena inteligenta inzestrata cu capacitatea intelectuala de a imita alti prosti. Asa ca isi punea o geanta pe cap la fiecare 30 de minute si radea de unul singur. Ar fi fost in stare sa repete scena pe gaura cheii cu Dan Diaconescu, numai sa il bage si pe el cineva in seama, ca pe toata emisiunea toate mesajele il bagau in masa.

Toata emisiunea a fost numai cu telefoane in direct, cu “adevaratele rude”, niste oameni care faceau misto de ei si se dadeau drept rude cu Monica sau cu “rapitorii” si cand erau pusi sa raspunda la intrebari personale legate de Monica sau “rapitorii” inchideau sau ocoleau raspunsul.

Apoi varsta minima admisa a emisiunii creste de la de la 12 ani la 15 ani (asta ca sa atraga mai multi minori) si suntem intrebati daca vrem sa vedem un “filmulet sexi cu Monica” si desi voturile erau pe la 75% pt DA, tot ne ziceau “trebuie sa votati daca vreti sa il vedeti”, filmulet care pana la 2.30 nu a fost difuzat. Oricum nu era real, mai prezentasera ei o poza care cica ar fi fost cu Monica Columbeanu si care era clar penrtu toata lumea (care nu avea genti in cap) ca in poza nu era Monica Columbeanu. Poate o fi fost un film sexy dar cu o alta Monica….

doru-iuga-otv2.png

Doru Iuga fara geanta, nu-i asa ca ii sta mai bine cu geanta sau o punga in cap?

doru-iuga-otv3.png

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

14 Comments


nafets on May 6, 2008 Said:

te rog sa ai grija….eu ma numar printre cei 22.999999 persoane care nu au vazut emisiunea cu Iuga si Diaconescu. De ce ne lasi cu sufletul la gura…da un replay al emisiunii! Pune prezentatorul sa repete faza…si sa se filmeze pe gaura cheii, astfel poate o vad si eu mai bine pe Monica prestand


marius on May 6, 2008 Said:

eu nu ma uit la asemenea emisiuni, deci nu trebuie sa ma treci printre cei 23 de milioane.
p.s. avea o cusma, nu o geanta… a zis in pauza filmului cu monica ;) .


marius on May 6, 2008 Said:

CELE 23, rectific


Jamilla on May 6, 2008 Said:

mazgalici, te rog sa mi ierti offtopicul, vreau sa propui si tu o bloggerita pe care o stii la concursul http://www.reportervirtual.ro/2008/05/02/cea-mai-sexy-bloggerita-editia-de-primavara.html sunt putine concurente si ar fi distractia mai mare cu mai multe concurent. Eu nu stiu multe bloggerite iar cele pe care le stiu nu vor sai pace ;-) )) pe mine m-au inscris altii, is luata prin surprindere. ce zici, ai vreo propunere? hai, scoate imaginatia la treaba ;-)


Jamilla on May 6, 2008 Said:

mazgalici, dincolo de balenoiul doru iuga si de emisiune, te rog sa propui o bloggerita la http://www.reportervirtual.ro/2008/05/02/cea-mai-sexy-bloggerita-editia-de-primavara.html sau macar baietii care vin p0aci in blog ;-) )) nu se poate sa nu mai existe si alte bloggerite dragute foc!


mazgalici on May 6, 2008 Said:

Cea mai sexy bloggerita trebuie neaparat sa pozeze goala :P
Hai ca te-am votat, astept sa iti indeplinesti obligatiile… As inscrie-o pe Mazgalica, dar vad ca deja voi aveti un avans consistent…


Tiberiu on May 7, 2008 Said:

Mazgalici, asta-i marele premiu: sa pozeze goala ;) . Glumesc…cred :) ) .


Marian on May 23, 2008 Said:

Doru Iuga te iubim :) Doru Iuga Rulez… jos Mazgalici!


LULU on Jul 28, 2008 Said:

http://www.youtube.com/watch?v=9RKPSoo8y5w

doru iuga este gay UITATI DOVADA !!!!!!!! E PE BUNE :D


mazgalici on Aug 28, 2008 Said:

@Lulu: A spuns Naomi ca e Iuga gay, doar ca sa se razbune pe el ca in emisune la Doru Iuga si-a luat bataie Naomi de la Nikita.Woods on Jul 22, 2011 Said:

A bit surirpsed it seems to simple and yet useful.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory