Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Oana Zavoranu si-a scos silicoanele

on June 14th, 2008

oana-zavoranu.jpgDupa doua implanturi cu silicoane, Oana Zavoranu si le-a scos. Si acum Oana in sufletul ei se pregateste pentru a doua operatie de scoatere, ca doar si-a facut doua operatii de punere.

In ziua de azi femeile sunt foarte nehotarate, ba nu, stai, sunt hotarate, ba nu, s-au razgandit iar si nu mai sunt. Implanturile sunt o alegere proasta. In loc de silicon ar trebui puse niste perne de aer pe care femeile sa si le umfle si desumfle cum vor.

Adevaratul motiv pentru care Oana Zavoranu si-a scos silicoanele este ca statea cu “frica-n san” ca o sa vina maicasa sa o bata. Decizia luata de Oane l-a intristat pe Pepe (am facut o pepeologie?) care acum are fantezii cu dormitul ca in “sanul lui Avram”, pentru ca Avram are sanii mai mari decat Oana.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

11 Comments


marius on Jun 15, 2008 Said:

asta inseamna ca premierul razgandeanu e femeie? :)


mazgalici on Jun 15, 2008 Said:

Da, si Basescu “5 minute” e razgandeanu. Deci si Basescu e femeie.. In spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si in spatele femeii se mai afla un barbat care se uita la fundul ei.


cipoc on Jun 15, 2008 Said:

nici nu vreau sa`mi inchipui ce cah este acuma…yakkkkkkkkkkkkkkkkkiiii


mazgalici on Jun 15, 2008 Said:

Cred ca ai dreptate cipoc. Tu esti expert in femei dupa cum am vazut pe blogul tau.


Ion Gheorghe on Jun 16, 2008 Said:

Oana si-a scos pernutzele de silicon preventiv. Nu pentru ca i-a fost frica sa nu o bata mama ei, ci chiar Pepe. Ca doar se stie, Oana pune mare pret pe familie, ea fiind foarte atasata de bratul diversilor verisori cu care o tot pozeaza CanCan.

Cred ca OTV ar putea investiga ce s-a intamplat cu verisorii Oanei dupa ce Pepe a citit CanCan… Scuze, am gresit! Nu are ce investiga OTV, pentru ca Pepe nu a citit CanCan – Pepe nu citeste, Pepe doar loveste…


Oana Zavoranu on Jun 23, 2008 Said:

Intodeauna m-am intrebat cum il cheama pe barbatul lu’ Oana Zavoranu… Pepe si mai cum? Pepe Zavoranu?


Bloodtype on Aug 26, 2008 Said:

mai indicat ar fi fost sa isi scoata creierul de vreo cateva ori la aer , poate se mai destepta si incepea intr’adevar sa gandeasca .


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Mie mi se pare isteata. Pe bune. Pe Pepe il cheama Zavoratu. (sau zavorici:)


byanca on Nov 8, 2009 Said:

mancaia-ti pizda lui Oana de invidiosi o sa muriti cu focu lui Oana .. oricum pe ea o doare in 14 de toti fraeri ;) bv pizda ei … felicitari Oana ;)


anonymus on Mar 17, 2011 Said:

bah tilicarilor…bagamiash pula`n gura voastra….sparg mui`a`n voi BAH…. N`O MAI SUGETZI VOI P OANA De PULA IDIRECT K VA INJOSITI;)“ da??


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory