Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Adrian Mutu e cocalar

on August 17th, 2008

adrian-mutu-poze-penalty-08.jpg

Intodeauna Coca-Cola (Coca minus Cola).

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

6 Comments


Maria on Aug 18, 2008 Said:

Mai presus de tristetea ce ma incearca vazand ce mai comit anumiti mari fotbalisti ai nostri, este mandria ca fotbalul romanesc a facut Europa sa revizuiasca sistemul de valori in care era pana acum incadrata Romania. Prin atitudinea lor in joc au redat suporterilor dreptul la proprietatea de vise. Nu mai suntem nevoiti sa traim imprumutandu-le pe ale altora. Speranta isi depaseste pretul de doi bani cu care o etichetam pana acum. Stiu, am pierdut si vom mai pierde meciuri. Dar parasim de cele mai multe ori terenul de joc castigand respectul adversarilor. Pierdem si calificari dar castiga toti acei romani plecati de-acasa pentru un trai mai bun. Ma ingrozeste suma pe care o are Mutu de platit. Cea mai mare amenda primita de un fotbalist…Nu stiu de ce sper, totusi, ca dupa recurs sa i se mai reduca din daunele ce le are de achitat. Ma veti contrazice, probabil, insa..si de Gheorghe Zamfir mi-a parut rau cand a trecut prin ce-a trecut. In fine, legile trebuie respectate, asa e..


mazgalici on Aug 18, 2008 Said:

Ai vorbit mai frumos decat Cristian Topescu :P

Pe mine nu ma ingrozesc sumele pe care dau iau fotbalistii,ci cele pe care le iau. Un campion olimpic ia 30.000 de euro si munceste 4 ani si stelistii iau 150.000 de euro daca bat pe Galatasaray. Sunt mult prea mediatizati fotbalistii. Crezi ca la Euro au jucat pentru noi? De unde… ei la urma au facut gura ca au primit prea putini bani.

Mutu sa zica mersi ca nu a facut inchisoare si ca nu are sida pana acum ca nici macar, ca el face fara si suge degetul plin de sange al Gaurei Andresan.

P.S. Cred ca am tras si eu ceva pe nas, abia acum greseala din titlul pozei.


james crissilv on Aug 18, 2008 Said:

Si falimentar, desi nu a falimentat inca.
o zi minunata iti doresc


cipoc on Aug 18, 2008 Said:

bine zis mazgalici..astia muncesc cate 4 ani si iau ciuciu..aproape..
la fotbalistii cum vine un meci mai acatari cum se salta miza si se ajunge la zeci de mii de euro


donTed on Aug 19, 2008 Said:

prea tare :) )


lidia on Aug 25, 2008 Said:

Fa-te, tata, fotbalist! (parafrazandu-l pe Florin Chilian c-un vers din Termopane, termopane :”Fa-te, tata avocat!” ) Ca vi se pare viata lor tare usoara. Numai cat de greu le e lor cand pleaca si joaca in strainezia si apoi trebuie sa-si aminteste sa vorbeste romaneste. Of, ce licareli de invidie mai aveti in ochi!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory