Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Moldovenii beau de sting tot

on August 24th, 2008

poli-iasi-nocturna.jpg

Stiti care e culmea fotbalului? Sa joci cu Farul si sa se stinga nocturna. Dar culmea culmilor fotbalului? Cealalta echipa sa fie Politehnica, echipa de ingineri, cu un presedinte onorific si primar si inginer.

La meciul Poli Iasi – Farul Constanta, noctura s-a stins chiar inainte sa inceapa meciul si s-a reaprins imediat dupa ce meciul a fost terminat. Iar mintiile luminate ale Iasului nu au reusit sa aprinda nocturna nici macar la propriu. Daca ii dadeau foc, meciul s-ar fi rejucat cu siguranta.

Antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa obisnuia ca inaintea meciurilor sa se duca sa mediteze la teiul lui Eminescu, aflat in apropierea stadionului lui Poli. Acum a avut ocazia sa recite cateva poezii ale marelui poet. Cand s-a stins noctura, a recitat din Luceafarul, sa coboare si sa lumineze terenul. Apoi cand si-a revenit noctura,  le-a recitat “O rami!” celor de la Farul, pentru a nu pleca acasa. Dar acestia au plecat si le-a recitat “Somnoroase pasarele” si s-a referit la mamele lor. E probabil o sa mai le recite si “Revedere”, pentru ca s-ar putea ca meciul sa se rejoace, sa se joace, mai exact, pentru ca arbitrul a oferit pentru a aprinde nocturna, doua sferturi academice in loc de patru.

Chiar daca Poli Iasi rezolva problemele cu nocturna, sezonul viitor s-ar putea sa nu mai aiba nevoie de ea. Meciurile din Liga a II-a se joaca dimineata.

Acelasi poveste relaltata mai pe larg si cu poze de colegul de scaun de pe stadion

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

29 Comments


cipoc on Aug 24, 2008 Said:

sa inteleg ca iasul iar a luat bataie?


mazgalici on Aug 24, 2008 Said:

Da, probabil ca Poli Iasi va pierde meciul la masa verde. Asta daca nu vine cineva sa le stinga lumina la astia de la FRF cand sa ia decizia.Alexandru Giurca on Aug 25, 2008 Said:

:)


Maria on Aug 25, 2008 Said:

Cu pulsul la 200, cu inima muscand intrerupatoarele ce nu le mai sustineau picioarele, cu emotii nebune si plans isteric, cu mainile lipsite de unghii razesii cautau intrerupatoru’ sau generatoru’ ca nici ei nu stiau ce mai cautau ..desi stiau ca aveau doua alimentari separate..ei o cautau pe a treia sa mai cumpere o…Revenind..Nu se poate atata ghinion. Ceva se intampla ..ori e o conspiratie impotriva lu’ Nichita, ori nocturna nu se poate juca atunci cand vine vorba de asa lucitoare si stralucitoare echipe cum sunt STEAUA si FARUL. Pai astia vin, frate cu generatoare proprii de lumineaza ele..masa verde aurie facand-o…Stelei nu-i displace sa castige ashea..ba o bricheta, ba un generator..Insa, Faru’ n-are el nevoie de puncte d’astea. Sa se reprogrameze meciul!
Popa zice ca-s blestemati, el ca popa stie précis, sa apeleze si ei la mama Omida sa le ceteasca de farmece ca ceva e de nu reusesc baietii de 5 etape sa castige niciun punct. Vreo exorcizare, poate.. Sa faca tot ce e omeneste posibil dara dimineata. Ca in nocturna ei n-au noroc! Asa zicea si bunica “Aia bunii n-are noroc!”


Costin Oane on Aug 25, 2008 Said:

NU te supara pe nocturna. Important e ca avem jucatori valorosi. :) )


jenny on Aug 25, 2008 Said:

regulamentu’ spune 30 de minute mai nou, cica. ala vechi cu articolu’ cu 4 sferturi de ora s-a abrogat. deloc nu sunteti la curent cu legea-n sport. numai cum va convine. :)
“neinceperea sau oprirea jocului datorita nefunctionarii sau functionarii corespunzatoare a instalatiei de nocturna se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait, daca nu s-a remediat defectiunea in maximum 30 de minute”. Sau erau 60? Ei na. ce conteaza. legea e elastica. cine vrea o intinde la 60 cine nu o lasa la 30 (da, da de cm. XXL, parca. :)


lidia on Aug 25, 2008 Said:

Insasi presedintele ligii a lasat sa se-nteleaga ca meciul se va juca in orice dontii, chiar de-ar fi sa se aprinda lumanari ca la lumanare sa ni se para polifloare, chiar la lanterne, sau la lumina festilei, la lampi, meciul se va juca sa bata faru’ pe drept. O mai zis omu’ ca-i penibila ciuntirea noului regulament. Adicatelea taman asta sa se uite? Adaugirea literei d? Litera asta prevedea si stipula si promulga ieegzactomont situatiunea de la Iasi. Adica sa se numere pana la 3600 si abia pe urma sa se decideze terminarea lu’ meci. Rusine! Modloveni, faceti contestatie! Faceti plangere! Faceti contestatie la executare! Faceti ceva! Sa se termine, macar 3-3 meciu’!


lidia on Aug 25, 2008 Said:

Erata: dontii=conditii; modloveni=moldoveni;
Cam atat si nimic mai mult. V-ajunge! :)


mazgalici on Aug 25, 2008 Said:

Fetelor m-ati facut praf cu cunostintele voastre despre fotbal. Si eu care ezitam sa scriu despre asta, de teama sa nu va bag in ceata sau in noapte. Credeam ca nu vi se aprind beculetele dupa fotbal, dar se pare ca vi s-a aprins o intreaga nocturna. Imi e “jenny” de mine cat stiti :)

@Maria: Nu ne-au lasat sa intram cu pixuri, apai cu brichete…

Lasa Lidia cu eratele, si eu am mancat un i de la “masii” in poza :P


lidia on Aug 25, 2008 Said:

Nu ai mancat nimic, nenutritule si lihnitule. Masi e prescurtarea populara de la maica-si. (pronume reflexiv: sa=si:) Of, nimic nu stii. Toate sa te invatam, noi, fetili.


creatza on Aug 25, 2008 Said:

Bah, da’ nu-l asculta nimerica si pe popa? A fost sabotaj! Sunt felurite feluri de lucraturi! Primeste telefoane nocturne sa se ridice-mpotriva primarului, bietul om. Mi-e si mila de el pe deoparte. A declarat ca nu vor prime de joc, nu vor sa aiba spectatori care sa arunce in ei cu chibrituri, nu vor decat sa fie lasati sa joace. O sarba-n caruta sau teleguta ca fotbal nu stiu. Bine, bine, parafrazandu-l pe antrenor (“vream sa strangem randurili”): sa joace o hora. Strangeti hora nu fiti hoti, sa va intre nocturna la toti!


Ion Gheorghe on Aug 25, 2008 Said:

Eu ma mir ca Balba, steaua echipei noastre de fotbal, nu a mai stralucit si de data asta. Poate ar fi facut lumina pe teren in locul nocturnei.

Acum, intre noi fie vorba, la faza asta, Farul a avut super-randament – a scos maxim fara sa consume nimic, decat benzina sa ajunga la picnicul din Copou.

Propun sa se numeasca Farul Philips Constanta! Iar echipa noastra Poli Bezna Iasi


cornel36 on Aug 25, 2008 Said:

De ce , nu s-au tuns zero toti conducatorii lui Poli? nu mai aveau nevoie de nocturna, ca luminau ei ca niste minti luminate ce sunt!!!


1uLy4Nn on Aug 26, 2008 Said:

:) ))

ce nebun esti mah :) )

felicitari


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Ce felicitari, mai Iulica? Finca si penca-i ia la misto pe betii de moldoveni? Uite, eu sunt constanteanca si consider ca Farul a jucat foarte bine cu Poli Iasi. Frumoase cele trei goluri, la vinglu. Stau si ma intreb si daca am avea meci de meci sansa asta cu nocturne generatoare de mese prazulii de verzi ce-s, oare am avea sanse sa castigam campionatu’? :)


mazgalici on Aug 26, 2008 Said:

Cati ati dat sa ne mituiti nocturna. Cred ca ati dat ceva, ca ati mitui, toti cei 4 stalpi.


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Io omeneste si pretineste va sfatuiesc, imprumutati-va la banci si platiti naibii si lumina. Ca v-o taie aia di tat..


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Desi, eu cred varianta ceea cum ca-s implicate agentiile de pariuri deoarece, parioricii mizasera toti pana la unul pe 1 solist, si asa ar fi si fost si de unde sa plateasca sumele celea imense castigatorilor? Ca bancile le-ati cumparat voi pe toate…


mazgalici on Aug 26, 2008 Said:

Ioana, Ioana, toata lumea doarme. Nu mai eu nu pot sa dorm, ca ramane Ioana singura pe blog si imi ataca moldovenii.
Lasa ca ne-am hotarat sa ne videm sticlele goale si cu banii luati ne facem alt stadion si o ducem pe Poli Iasi in Champions League.


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Ii atac pe la spate, prin invaluire. M-ajuta si Gerlem!


surferb on Aug 31, 2008 Said:

Credeam ca se ia careva de moldoveni :D
Nu e cazul? A, imi pare bine.


Jenny on Aug 31, 2008 Said:

Mai bini comentam Galşiavã pi şer decat sa ne luam de moldoveni..Sau ne gandim cum ar fi putut bate Poli pe Farul. Numai din plezniturî di osândã..(“penalty” pentru cei ce nu-s români, a si “Razboiul stelelor “, tot pentru ei..)


surferb on Sep 1, 2008 Said:

Jenny
Ha!


csodar on Apr 20, 2010 Said:

My computer decided to kick off the end of the year by picking up something that is making it act whacky. My AV (McAfee) is logging and blocking something called winupdate86 from creating files. Now it seems that every 20 minutes there is a pop up that states that Windows will download a anti spyware program. This is the first time that this has happened to me, so I don’t know how to handle it. I don’t even know if this is spyware, malware, adware or trojan. Even my AV is logging all this it is still does not seem to see this as a problem. So if you could help by answering some questions I would greatly appreciate it. 1. My computer has two hard drives. The AV is logging and blocking files in the first hard drive. Is the second hard drive infected? 2. What free programs are out there to help remove this from my computer? 3. My friend had an executable file that kept trying to log onto the internet. He fixed it by changing the .exe in the file to a .txt. If I know what files are causing the problem can I do the same thing, without harming my computer? 4. Can I take both hard drives, place them in external hard drive enclosures and have a friend with a clean computer scan them to find and remove the problem? 5. Could AVG be downloaded onto a thumb drive and then used to scan my computer? 6. Would it be possible to move files from the second hard drive to an external hard drive without infecting anything? 7. All my friends have Vista or Windows 7. I used Windows XP. If they decided to scan my computer would this cause a conflict with my drives. That is it for now. I am kind paranoid about downloading and installing anything right now. If you can answer all the questions and give me any direction I would greatly appreciate it. Please bear in mind that I am not that very computer saavy. Thanks and have a Happy New Year

_____________
satellite tv for pc


CerJedgurpard on Nov 20, 2010 Said:

Why Should I Choose UniqueHoodia?

– is a cactus-like plant that comes from the Kalahari Desert and has been used for many years for its renowned appetite suppressant qualities. This rare plant has been a staple diet of the Sans tribesman to keep them going without very little sustinence for many days and even weeks on long, gruelling treks and hunting trips. The amazing weight loss attributes of this very special cacti has now came to light and UniqueHoodia was launched.
UniqueHoodia (–) is one of many weight loss supplements that choose to include Hoodia Gordonii as the primary ingredient to help the user consume less food and calories and as a result, lose weight. What makes UniqueHoodia head and shoulders above the rest is that it uses totally pure Hoodia Gordonii, so you can be positive that you’re getting the real deal and not a poor imitation and that you are investing in a product that really does exceed its expectations.

UniqueHoodia (–) will safely and effectively suppress your hunger, meaning that you will consume less calories and get a huge reduction in body fat. This makes UniqueHoodia a particularly helpful solution for those who go overboard and devour too much of the wrong foods, for example; fatty, high calorific, starchy foods. The amazing benefits of this plant will allow you to eat a considerably lesser amount and hence, start to burn fat and lose the flab!

Many retailers claim that their diet pills are also made from the precious Hoodia Gordonii (–) plant but this is very dishonest. More often than not they are not producedfrom the real Gordonii plant itself but from another Hoodia variety, it is all too easy to trick the buyer by claiming one’s product is made from ‘Hoodia.’ If any Hoodia does reside in the product It is likely to contain such an trivial amount that it is unlikely to have any real effect on your weight at all.
With UniqueHoodia, you will get 460 mg of Hoodia Gordonii in its pure and natural form. This is just the right amount to eliminate 2,000 calories from your diet which could enable you to drop off between 1lb – 5lb a week. Since UniqueHoodia is coming directly from the plant, there is no need toquestion the safety of the product, there are no fillers, binders or hidden extras, meaning absolutely no side effects just a better than most weight loss result. (–)

UniqueHoodia is an extremely cost effective solution to your weight loss worries, you get 30 more pills than what is offered with more not always cheaper Hoodia goods at a truly affordable price. What’s more you have an guaranteed 6 month money back promise which means you can have complete faith in UniqueHoodia, unlike other competitors on the market you can feel confident that the makers have so much faith in their product that you will lose weight and attain the body of your dreams all at no risk and low cost. Do not delay, experience the full effect of UniqueHoodia for yourselves right now. (–)


MikeWiyo on Mar 22, 2011 Said:

Just saying hello, hope this was the right section and that I will enjoy it here

Cheers
Mike


how to lose face fat on Mar 23, 2011 Said:

Outstanding post, you have pointed out some excellent points , I also think this s a very excellent website.


1 Trackback(s)You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory