Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

S-a intors Dobanda!

on August 25th, 2008

dobanda-banca-transilvania.jpg

Il mai tineti minte pe Dobanda, “individiul nesuferit care se tine scai de tine”? Zanul gay a facut o vrajeala si pe perioada vacantei te-a scapat de el, l-a insurat cu cifra zero. Ei bine, zanul suprizelor, ti-a facut o surpriza, surpriza! Ti-l aduce inapoi pe Dobanda, direct din vacanta. Acum Dobanda e om la casa lui, a facut copii (comisioane). Acum o se tina de capul tau “scai de tine”, ani de zile de acum incolo. Am auzit ca Dobanda are si o amanta, la care se duce doar o data pe luna, exact cand platesti tu rata, numele amantei este 25. Rambursare placuta celor care mai cred in zane! Nelutu Camataru era o solutie mai buna.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=xWQL06ayMY0]

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

10 Comments


UrbanReality on Aug 26, 2008 Said:

si multi au luat-o in freza.
iata ca tertipurile bancilor fac victime in randul celora care nu se informeaza in mod corespunzator in momentul semnarii contractului de credit.Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Se informeaza bietul om, dar cand esti disperat si ai nevoie de bani esti in stare sa iei si de la camatari, asa ca preferi bancile pardalnicele si netrebnicele, n-ai incotro. Chiar sunt momente cand nu ai incotro, vorbesc din propria-mi experienta. Ce stiti voi, bloggeristii care sunteti plini de bani, de dati si covrigi cainilor comunitari. :)


Daniel on Aug 26, 2008 Said:

Nelutu Camataru in oferta financiara iti baga si o gagicutza si o vizita la zoo, ca avea omul, ca orice cetatean din mediul finantelor, o mica afacere integrata…

Da, la fel ca Dobanda, se intoarce el de la mititica vacanta pe care si-a luat-o…


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Ce-a mazgalit mazgalici poza aia sugestiva “dupa imprumut”. Tataia imi spunea ca el nu a avut pe vremea lui ceausescu nici macar CAR si avea trei copii. acum nu se exista sa existe cetateni cu fete triste, nici turisti si nici artiste, fara banci cu dobanzi “fixe” (n-am gasit alta rima). Banci ca cine nu are imprumut pe la cateva banci nu-i om, bre nea nicule..


mazgalici on Aug 26, 2008 Said:

Haideti sa ne imprumutam toti la BRD si sa cumparam Banca Transilvania. Apoi ne imprumutam la BCR si cumparam BRD. Apoi ne imprumutam la CEC si cumparam BCR… etc


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Si te punem girantici pe tine? Ce-ti ipotecam? blogu’?:)


mazgalici on Aug 26, 2008 Said:

Pai e simplu la BRD giram cu Banca Transilvania, la BCR cu BRD si tot asa pana ajungem intr-un cerc si giram cu ce am imprumutat.
Diabolic, nu?


Ioana on Aug 26, 2008 Said:

Eu abia astept sa ajungem la Tiriac, sa-i dau un rever la fileu. :)


mazgalici on Aug 27, 2008 Said:

Tiriac si-a vandut banca lui, era prea mica pentru el si nu putea sa ii tina toti banii.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory