Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

O camera pentru fiecare student!

on October 14th, 2008

camera-studenti-poze.jpgEsti student si stai in camin? Te-ai saturat de colegii tai de camera care iti mananca mancarea, se joaca la calculatorul tau si cine stie ce mai fac cu iubitele tale, daca esti student adevarat sigur ai macar doua, fie doua calculatoare, fie doua iubire. Daca te-ai saturat, atunci e timpul sa ai si tu camera ta, camera ta …video cu care sa ii supraveghezi.

Ia-ti o camera IP care este wireless, deci o poti muta unde vrei. Depinde pe cine vrei sa santajezi: pe administratora cand ia mita, o fata la dus sau pe colegii de camera. Pot ei sa iti sparga camera precum paparaziilor deoarece filmuletele sunt transmise imediat live sau pe email/FTP in celalalt colt al lumii. Totusi daca iti sparg capul s-ar putea sa uiti parolele de la contul de email sau FTP.

Camera are “night vision”, da frate exact ca la Counter-Strike. Cred ca ar putea fi jucaria studentiei tale si ti-ar putea aduce mii de euro de la ziarul Cancan daca ai o inregistrare cu nepoata cumnatei vecinei lui Adrian Nastase. Daca nu reusesti asta, nu dispera ca mai tarziu unul din cei 10-20 de colegi de camera vor deveni celebri macar pentru cateva zile.

In concluzie, aveti grija ce faceti pe unde faceti ca sa nu patiti ca Ana Birchall. Big Brother is watching you!

Mazgalici pentru concursul SuperBlog 2008 PC News.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

11 Comments


Maria on Oct 15, 2008 Said:

Ce camera IP, pe vremea mea..Vedeam in derect multe..:) Eram studenta si am tras pe dreapta pentru un somn mic, asa se respecta lumea pe atunci..siiii..prin somn auzeam ceva zgomot..soapte, vorbe..Colega mea venise cu prietenul ei sis e certau..Ce credeti? Pe teme sexuale..Era foarte inervos, el..ca de ce nu face dragoste cu el, ca alti colegi de-ai lui faceau tot timpul..Fata..era o fata simtita, bai mazgalici..:) ii tot explica cum ca ea nu vrea sa faca decat cand e sigura ca se va casatori, ba chiar ar voi sa intre virgina-n biserica..El nu si nu…daca n-o face cu el se despart si gata..se termina totu-ntre ei..Acum eu nu prea mai dormeam, am crezut ca se potolesc, ca ies..greu ma abtineam sa nu rad si…vreau sa ma fac ca ma trezesc chiar atunci..sa pot pleca..ma misc un pic, deschid ochii..ea se dezbracase deja..el aproape la fel..inchid ochii ingrozita la loc..si ma intorc pe partea cealalta..El..gafaie pret de 2-3 minute dupa care-ncepe sa se vaite..auuuuuu auuuuu auuuu. Habar nu aveam de ce se vaita..Eram intr-o situatie penibila..Dar auzind atata vaitat..cu pretul unei descoperiri ma intorc iara ca prin somn si deschid o geana de lumina..El statea cu organu-n mana si se vaita..Fata fusese virgina dara si el viteazu’ si sexperimentatu’ asisderea..Adevarul este ca nu era rau sa am o camera atunci..Can-canu’ ar fi dat ceva bani pe filmarea-mi..:)


medeea on Oct 15, 2008 Said:

mai mazgalici, nu stiu de unde ai luat tu poza aia, dar sigur nu e dintr-un camin romanesc.


mazgalici on Oct 15, 2008 Said:

@Maria: lasa experientele sexuale ale altora, zi-le pe ale tale.

@medeea: Mai prins fata, e o poza de la o universitate din Anglia. Off… nimic nu poti ascunde de femeile astea.


cornel36 on Oct 15, 2008 Said:

Lasă, mă Mazgalici, căci Maria e pudică, nu vrea să_si „decarteze” experienţele sexuale în public. Eu mă mai gândesc, daca să vă spun de primă mea experienţă sexuală sau nu!


mazgalici on Oct 15, 2008 Said:

Hai, decarteaza!


cornel36 on Oct 15, 2008 Said:

Mă! abia scosese_m( cum dracu se scrie cuvântul ăsta despărţit?)
, capu_la_lumea de afară( asta se întampla acum muuulţi ani!), când ma pomenesc tras afară în mod abuziv, de o gagică îmbrăcată in alb.
Belesc eu ochii la ea şi madama îmi beleşte una pe curisorul meu de nou născut că mi_i s_a făcut măciuca , măciucă!
De atunci nu mai suport eu homosexualii şi doctorii, doar asistentele îmi plac. Şi uite aşa s_a petrecut prima mea experienţă sexuală din fragedă pruncie, că acum când am îmbătrânit sa_mi bag măciuca în toate!


cornel36 on Oct 15, 2008 Said:

@medeea: şi eu am avut o cameră de asta în facultate, numai că avea şi gratii la geam, trei anii jumate am tocit eu în camera aia, până mi_au dat drumu afară pentru bună purtare.


cornel36 on Oct 15, 2008 Said:

Medeea, dacă dai clik pe unul din anunţurile din adsense ale lui mazgalic, sigur gaseşti şi tu o cameră din asta la facultăţile de acolo, acum nu ştiu ce se predă pe acolo şi în ce limbă, dar te obisnuieşti!


Maria on Oct 15, 2008 Said:

Mazgalici, morala ne face uneori sa fugim de propria noastra feminitate, fatã.. Oricum orgasmul/erectia sau experientele sexuale ca sa te citez, tin de sine, adica de intimitate. De o tribulam pilduitor este ca si cum am recunoaste ca mainile barbatului/femeii (se poate ceti limbile) sunt..demiurgice..si nu se cade..cornel35 (care pare mult mai tanar) a sesizat ca-s pudica.. Era sa mai scriu ceva, mazgalici, dara nu vreau sa te dau gata in lubricitatea unei fraze …nevinovate..


Pitzi on Oct 16, 2008 Said:

Bune astea dar degeaba daca nus’ wireless ;) … Eventual poti transforma orice camera video sa transmita wireless , inclusiv un webcam pe usb ;) . Tehnologia se numeste WUSB !


mazgalici on Oct 16, 2008 Said:

La nevoie merge si un telefon mobil cu camera :P


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory