Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dorele sau Manole?

on October 19th, 2008

poze-muncitori-sosea-dorel.jpg

Recunoasteti-l pe Dorel.

Am vazut cea mai mare concentrare de muncitori pe metrul patrat. Erau noua si cu Dorel zece, care ii intrecea din moment ce doar el muncea. Pentru ca era frig si nu se putea dormi, ceilalti ii spuneau fie sa dea cu ascutitul, fie sa roteasca si sa loveasca. E criza mare de tarnacopisti calificati in Iasi, dar lopatari si maturatori gasim pe toate soselele.

Dupa un timp au terminat de asfaltat, dar exact ca in Monastirea Argesului, s-a darmat. Au trebuit sa sparga si sa puna gurile de canal. Va las pe voi sa ghiciti cu ce s-a spart si cine a spart.

 poze-muncitori-canal.jpg

 poze-muncitori-canal2.jpg

O sa vin cu poze noi daca se prind ca nu au tras tevile pentru gurile de canal si trebuie sa sparga iar.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

6 Comments


yoda TV on Oct 20, 2008 Said:

cred ca si dorel si manole pe langa vasile ;)


Cornel36 on Oct 20, 2008 Said:

Punem pariu pe o sticla de ,,Dorel,, ca o sa trebuiasca sa mai scri un post?. Au uitat sa traga cablurile, Doreii! :) )


wwwwwwwwwwwwww on Oct 20, 2008 Said:

tare asta….


Dorel-tarna-copist-sef on Oct 20, 2008 Said:

Ba ‘telectualule, ti-e usor tie sa scrii la compiuter de acolo si sa zici de noi clasa muncitoare ca (nu) facem ca (nu) dregem. Da’ ma-ntreb (ca era sa zic ma gandesc si tu sigur ai fi intrebat cu ce iar eu precis as fi raspuns cu tarnacopu’ ca el gandeste pt mine asa cum leptoapele gandeste pintru voi) deci, ma intreb daca tu stii sa ‘osebesti sapa de cazma si de tarnacop ca voi astia cu carte aveti parte si atat..Si ce ma daca ne-am concentrat pe metru patrat, da voi cati ingineri, juristi, programatori sunteti pe centimentru patrat? Calc pe voi, ma, daca ma inervati. Si da am facut si debransarile de la retele, sa vina apele pluviale si meteorice peste voi..Ia uite ce se leaga el de noi amaratii, tarnocaparii de rand..Tie-ti convine sa te faca unu’ masa populara? Scaun cu trei picioare in sus (sa incapa 3 blonde pe el) te fac de mai zici de rau de noi! (Eu nu vreau ca sa te spariu, nici nu voi sa te ‘spaimant!)


DJAx3L on Oct 22, 2008 Said:

Bine ai venit in Romania! Daca mergi de la Bistrita spre Cluj atunci o sa vezi o gramada de ciumpalaci ca ci in poza, si pe tot drumul, 120-130 de km, vezi vreo 10 care lucreaza, vreo 10 Dorei, fraierii grupului. =))


gallagher on Dec 1, 2010 Said:

Motivating blog


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory