Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dulapiorul nostru, cuibusor de nebunii

on October 23rd, 2008

Va spuneam acum cateva zile “Cum Mihaela zice ca ea si Dani sunt impreuna de cateva luni, de pe vremea cand ea era casatorita cu Elan, inseamna ca Dani e obisnuit sa stea in spatii mici, el stand in dulapul Mihaelei cand venea Elan acasa”.

dani-otil-garsoniera.jpg

Deci iar am avut drepate si Dani Otil s-a obisnuit atat de tare cu dulapul, inca doarme in dulap si acasa.

Dani, mai cunoscut ca “prietenul Mihaelei Radulescu”, uraste ziaristii pentru ca se baga in viata lor privata. Asa ca din ura le-a permis ziaristilor de la Libertatea sa intre la el si sa fotografieze patul din garsoniera unde se culca cu Mihaela. Mica asa cum este, e a lui Dani Otil si Mihaela e multumita de ea. In schimb garsoniera lui Dani este destul de mare. E atat de mare incat mai are inca un dulap pentru oaspeti, in care momentan isi tine cele 60 de camasi.

Fanilor, daca o sa o vedeti pe Mihaela Radulescu cu vantai pe fata sa nu o sa va faceti griji. Nu a fost batuta de Dani, ci s-a lovit de dulapul lui. Inca nu am vazut vantai la nici unul, deci e clar ca fac sex protejat. Inainte de sex, se dezbraca si isi pun castile de motociclisti, casti “care tin loc de bibelouri in casa” cum zice Libertatea.

Dani se simte foarte nasol cand pleaca prin tara la cursele de motocilete pentru ca nu poate dormi in dulap, si atunci isi ia cu el dulapul mobil, sicriul.

Dani, i-ai lasat sa iti fotografieze garsoniera ca sa iti faci reclama sau bani. Eu zic sa ii lasi sa iti fotografieze si partidele de sex. Ti-ai face mult mai multa publicitate. Iar dupa ce te desparti de ea, sa scoti la iveala un filmulet porno.

Articolul din Libertatea

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

3 Comments


Alexander on Oct 29, 2008 Said:

e sarit de pe fix, ce sa-i faci? vedetele sau personajele astea carora li se da prea multa atentie incep sa delireze, si delireaza public -le apuca shambala, kaballah, feng-shui-ul si dulapurile in care dormi ca un chinez in lux…


bobobob on Mar 15, 2009 Said:

dar sunteti criminali rau de tot ca sa nu fol alt limbaj mai obscen,dar in foamea voastra de bani nu va ganditi oare cate dureri provocati atator oameni care au legatura si cu dani si cu mihaela,da ce frate va ia voua borsu din fata?
lasatii frate daca vor sa doarma in ghena ii priveste direct si personal,sunteti niste j.;…. care traiesc din suferinta altora, ma opresc aici ca astea au fost cele mai frumoase cuv pe care le am gasit restul sunt…………


great buys on Nov 21, 2010 Said:

I truly appreciate the information given so freely on this blog, thanks for the good read!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory