Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Mihaela Radulescu, imbuci in buci trabuci?

on November 4th, 2008

mihaela-radulescu-trabuc.pngMihaela Radulescu: „Abia astept sa degustam bauturile fine, dar si trabucurile de lux! Ce domnisoara se ofera sa fumeze cu mine un trabuc aici pe scena?… aaaa… Cei care pufaie trabuc nu pot fi considerati fumatori, asa ca nu intra in campania antifumat, nu?!… Ca doar nu iti aprinzi trabucul pe strada… aaaa… asta inseamna ca pot sa pufai un trabuc, nu? Ca nu e tigara...”

Mihaela Radulescu ca sa ne faca sa ne lasam de fumat (tigari pe strada), ne-a arata bucile si acum ne zice sa ne apuca de trabucuri. Apoi ne va face o campanie sa ne ajute sa ne lasam de fumat si una sa stranga bani ca sa sa ne vindece de cancerul pulmonar. Greu sa fii diva pe picioarele tale si de picioare sa ai o poseta.

Mihaela, baga-ti trabucurile aprinse in chilotii rosii si arata-ne ca asa le pufai tu si ca nu le fumezi. Doar asa o sa ne convingi ca esti o curva prefacuta, dar nefumatoare. Scuza-ma, tu nu esti curva …aaaa… nu tu faci trotuarul pe strada, deci nu intri in campania de combatere a prostitutiei, tu intri in campania de combatere a prostiei.

Mihaela dupa ce ca mananca atatea lucruri maro, mai nou a inceput sa le si fumeze. Andreea Marin sa aiba grija ca in curand o sa vina sa ii manance copiii de culoare din Africa.

Articolul din Gardianul.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

14 Comments


omulrau on Nov 4, 2008 Said:

Curva? Mai degraba perfida, necolorata si tarziu acasa.


marius on Nov 4, 2008 Said:

andreea marin are o slabiciune fata de copii din africa, mihaela radulescu e cu otil + faza de mai sus…
vedete din romania


jolie on Nov 4, 2008 Said:

curva e putin spus…ea stie cel mai bine.


Mihaela Radulescu on Nov 4, 2008 Said:

Mazgalici, chiar esti varza! Trabucurile nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata tigari! Ele sunt bauturi. Exista si lege ce definesc clar aceasta terminologie. Tigari sunt numai acelea ce se vand la pachete, cate 20. Ceea ce se vinde la bucata e sticla! Si puteai sa-ti dai seama dupa forma cilindrica enorma a trabucului, ca-i sticla! Oricum, afla de la mine ca te pashte un proces cat de curand. Actiunea va fi formulata aici pe blog sa stie lumea ce daune vei avea de platit pentru cuvintele grele pe care mi le tot arunci. Si sa se pregateasca si omuldracului sau rau cum ii zice, si marius si jolie si multi altii..Imi vad sufletul aruncat in noroi pentru secunde de libertate ..pe care de fapt si de drept..nu vi le fur voua si nimanui ci…dimpotriva…o daruiesc..Ce ochi rai aveti si plini de licare de invidie! Uratilor!


andrey91 on Nov 4, 2008 Said:

mihaela radulescu lasane,lasane ca neai plictisit


Buddy on Nov 4, 2008 Said:

Sigur ca Raduleasca e o fumatoare inraita (si nu numai de trabuce trase in piele), dar cand primesti bani sa faci o reclama, te faci sora si cu Marin Banica, numai sa-ti intre in cont!


jhon the dodo flying bird on Nov 4, 2008 Said:

hahahhahahahhahhahaha
ce tare… “ba fraierilor nu mai fumati.. ca sa-mi ajunga mie”
ce mama masii mai.. asta e ca si cum maine ar incepe nea vacaroiu (ori votcaroiu – ca intre tovarasi) sa fie imaginea unei campanii antialcool – si apoi in senat sa declare ca spritul ce tocmai lo servit nu e alcool .. ci doar un sifon rasuflat.
am chef de o tigara..


dxn on Nov 6, 2008 Said:

am bAGat marfa la magazie. iti tin si tie niste sticle de trabuc? alo, doamna, da-ti cate 1 kg, sa ajunga la toata lumea, pai se poate asa ceva…eee…


miki on Nov 9, 2008 Said:

ce fraieri sunteti.ce tot aveti cu ea?nu sunteti decat niste invidiosi ca nu veti putea avea niciodata banii si faima ei….cum ar fi ca pe voi sa va faca cineva curve,idoti.. sau mai stiu eu cum… vai de voi complexatilor


cornel36 on Nov 9, 2008 Said:

miki-zduţă, câte toamne împlineşti?că de restul se vede…


cipoc on Nov 12, 2008 Said:

13 cu indulgenta zic eu:D


mazgalici on Nov 12, 2008 Said:

cm?


Alexander on May 6, 2009 Said:

Nu se ia de ea degeaba, nu vezi ce indruga? Nu era ea cu campania anti-fumat? Si mai e si destul de incoerenta. Si cotzoharla ailalta e la fel de falsa da-le-n trabucu meu :D


1 Trackback(s)You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory