Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Tiriac si Nastase, cei mai buni penismeni

on November 18th, 2008

ion-tiriac-poza-copii-cancan.jpgIlie Nastase si Ion Tiriac au fost mereu rivali. Acum ceva vreme Ilie Nastase se lauda ca s-a culcat cu 2.500 de femei, ieri Tiriac a anuntat ca are 30 de copii din flori si le va imparti averea. Eu in locul lui Tiriac m-as asigura ca toti sunt copiii mei si ca nu sunt cativa si a lui Nastase. Ca poate in unele seri au jucat si la dublu. Acum e randul lui Nastase sa se laude si cred ca va zice ca intr-o noapte cand jucau la dublu l-a … si pe Tiriac.

Inca de mici, Tiriac si Nastase aveau o buna dexteritate in maini, capatata in baie. Asa ca le-a fost foarte usor sa treaca la tenis.

Revenind la copiii lui Tiriac, cred ca acesta isi mintea sotia in fiecare weekend ca se duce la vanatoare si el se ducea la femei. Zgarcit cum il stie toata lumea, Tiriac nu a dat bani pe contraceptie si a facut 30 de copii neoficiali, pe langa cei 3 oficiali. Acum se explica de ce cand se ducea la vanatoare impusca cate 10 mistreti. Ii ducea la familia lui numeroasa ca sa aiba ce manca.

Am aflat in exclusivitate cum ii cheama pe cei 30 de copii neoficiali a lui Tiriac: Ionut Ionut, Ionel Ionel, Ioan Ioan, Ionica Ionica etc … Desi nu am niciunul din aceste nume, eu mi-as face un test de paternitate. Poate sunt si eu fiul lui Tiriac sau macar nepotul lui, daca nu oi fi chiar Ion Tiriac.

Surse: Nastase s-a culcat cu 2.500 de femei, Tiriac are 30 de copii neoficiali

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

2 Comments


mihai on Nov 18, 2008 Said:

pana cand o sa mai poata si ei ?:))


andrey91 on Nov 18, 2008 Said:

pai alta grija ce are inafara de femei


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory