Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Guest post: Prima saptamana de student

on November 19th, 2008

poze-facultate-studenti.jpgDay 1

Astazi am fost la ceremonia de deschidere si am primit un BRELOC MOCA!! Tot azi s-au tras si grupele. Am picat in grupa 1B, o grupa acceptabila si cu putin noroc prind primavara universitara! Maine avem primul meci pe arena C905 cu Logica.

Day 2

Azi am fost la primul curs care a fost de fapt seminar. Iar am primit ceva: un sticker cu orar. Nu stiu ce am de atrag toate mocaciunile .. o fi de la adidasii rupti sau pur si simplu ma ajuta fata… In fine.. sunt binevenite.

Day 3

Azi la cursul de Psihologia Educatiei (curs de devenit profesor) nu mai erau locuri in sala si mai erau si o gramada pe afara. Dupa ce a vorbit tipa si ne-a explicat ce este defapt materia asta a plecat cam toata lumea. Morala: sa fi profesor e naspa!

Day 4

Dupa ce am cautat sala vreo 20 de minute, la seminarul de Germana am fost confundati de catre dna profesoara cu niste evrei sau cel putin asa cred… altfel nu stiu ce motiv ar fi avut sa ne inghesuie pe toti cei 100+ studenti intr- o camera cat un lagar. Noroc ca ne-au salvat cei de la matematica, fizica si biologie (adica ALIATII) care au ramas sa se lupte cu ea cat timp restul am migrat spre Israel, adica acasa.

Day 5

Azi pentru a mine a fost ziua urcatului\coboratului scarilor! Dimineata cand am plecat de acasa ( 7:15 – da! ma prezint si la cursurile de dimineata .. cel putin pana imi recapat lenea caracteristica) liftul nu a mers, pe drum am mers pe un pod (care presupune iar scari de urcat), am mai mers la deal “o leaca”, iar scari de urcat (echivalentul a 2-3  etaje) , deal, deal, deal, facultatea! In sfarsit? NU!! alte scari! (aparent invat in cea mai inalta cladire a universitatii si ce coincidenta! Liftul elevilor e stricat). Am avut cursuri la etajele urmatoare in ordinea : -1, 7, -1, 7 si bineinteles ca a trebuit sa ma intorc acasa pe ruta mea cea scaraoasa( E in regula daca inventez eu cuvinte? Ok thx!).

Day 6

Astazi am vazut un filmulet despre cum circula pachetele de date pe net. Filmul asta m-a facut sa ma simt vinovat pentru ca le trimit pe saracutele pachete peste tot in lume fara macar sa le intreb daca ele vor. Sunt un om rau, stiu! Promit sa le intreb unde vor sa mearga inainte sa dau click pe ceva, caci si ele au drepturi ca oricare alta chestie compusa din 0 si 1. Iar daca sentimentul de vinovatie persista, o sa infiintez APD( Asociatia pentru Protectia Datelor).

Day 7

Astazi am iesit la TABLA pentru prima data de cand sunt la facultate. Minunea s-a intamplat in ziua a VII-a, cand de obicei divinitatile se odihnesc. Asta nu inseamna ca nu sunt divin, inseamna doar ca nu ma respect anuminte reguli. Am iesit la tabla si am reusit sa ma incurc in 0 si 1, dar am scos-o la capat pana la urma. Sper insa sa nu ma scoata la tabla la mate pentru ca profesorul respectiv stie si alte cifre in fara de 0 si 1 :(   ( 2, 3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9, => de 4 ori mai greu :-<)

Geoker, fratele lui Mazgalici

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

10 Comments


Andreea on Nov 19, 2008 Said:

Invata sa scrii, mai intai;)


mazgalici on Nov 19, 2008 Said:

Asta e o calitate de familie :) Noi stim sa scriem si corect, dar voi stiti sa scrie si gresit? Avem de vanzare “licente poetice”.


Maria on Nov 19, 2008 Said:

Talentati is astia din neamu’ lu’ mazgalici…Poate mai aflam si despre day 8, 9..10 (astea, probabil, vor fi cele cu examenele, adica dupa zi si nota..:))


Andreea on Nov 19, 2008 Said:

hai lasa vrajeala :)


sanda on Nov 19, 2008 Said:

fratele lui mazgalici e funny…
:X


carmen on Nov 21, 2008 Said:

doamne ce amuzant! e super tare fratele lui mazgalici..adica mazgaleste mai prost ca el.incredibil,dar uite ca se poate


Geoker on Nov 24, 2008 Said:

@all thx :)
daca v-a placut.. mai am unul din clasa a 12 a. Il tineam la statsus pe messenger in fiecare zi asa ca am prescurtat anumite chestii ( gen ca=k) pentru a incapea in spatiul limitat.

http://geoker.mazgalici.ro/?cat=3


Alina on Nov 27, 2008 Said:

Funny. Informatica?


Geoker on Nov 28, 2008 Said:

informatica


1 Trackback(s)You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory