Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Jurnal de student (3)

on December 8th, 2008

poze-studenti-decembrie.jpgChiar nu stiu ce sa va mai zic pentru ca nu prea am dat pe la facultate…
Luni – 1 decembrie! Asta inseamna ca nu se tin cursuri! Cred ca asta a ramas singura bucurie a romanului: de ziua Romaniei are liber! Probabil la asta s-au gandit si tipii respectivi cand au unit principatele. O zi libera pentru toti romanii!

Marti – 2 decembrie. Trezitul de dimineata ma depaseste! Cand suna ceasul la ora 7, creierul meu incepe sa dea ce are el mai bun ca sa gaseasca o alternativa de a recupera cursul\laboratorul respectiv cu alta grupa. Macar la asta ma pricep.

Prin luna octombrie am castigat o excursie la Bruxelles, cu blogul meu. Da, am si eu ceva al meu, nu atarn tot timpul la altii pe blog, dar n-am eu timp sa scriu la mine, pentru ca atarn tot timul la altii pe blog. Poate o sa gasesc si eu niste persoane care sa atarne la mine pe blog. Initial plecarea era pe 3 decembrie (de la Bucuresti cu avionul). Deci eu ca un stundent serios ce sunt am spamat profii cu invoiri. Marti dupa amiaza primesc un mail cu subiectul: „Plecarea…”. Va dati seama ca nu e de bine din moment ce a pus 3 puncte. Cand apar 3 puncte, mereu e de rau!  Nu o sa public mailul, pentru ca sunt boboc la informatica si nu am invatat cum se foloeste copy\paste, asa ca o sa fac un rezumat. Plecarea pe 6 decembrie pana pe 12 cu autocarul. Doh! Facusem asigurari medicale pe zilele 3-7 (noroc ca au fost facute pe banii lui Mazgalici).

Miercuri -  3 decembrie. Profii ma stiau la Bruxelles, de ce m-as fi dus la facultate daca m-am invoit deja? Am stat acasa si am facut un test de vointa: Mi-am sters Warcraftul (doar asta ma mai joc [edit by Mazgalici: mincinosule!]) si dezinstalat Stumble-ul, un plugin la Mozilla si ie care iti da siteuri aleatorii pe care alti utilizatori le-au recomandat. Parere mea este ca programul asta sta la baza crizei economice; oamenii stau pe stumble, isi zic „inca un click si gata” si nu mai muncesc deloc. Parca imi imaginez programe de dezintoxicare pentru userii stumble.

In fine.. .cum ziceam, am sters Warcraftul si stumble ca sa ma concentrez pe facultate si animalici.ro ( da, scriu si acolo) si alte chestii care nu le consider o pierdere de timp. Aici apare un paradox: amanatul este o pierdere de timp?

Geoker, fratele lui Mazgalici

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

2 Comments


Tzukune on Dec 8, 2008 Said:

Pai amanatul este cea mare pierdere de timp (desi este un paradox sa spui asa) pentru ca in loc sa faci ce trebuie sa faci, faci mai tarziu/alta data si uite asa pierzi timpul aiurea!


team building globetrotter on Dec 9, 2008 Said:

tzukune, sunt de acord cu tine. de la amanat se ajunge de multe ori la anulat…si se pierde timpul cu amagiri…pe mai tarziu, pe maine…si asa mai departe


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory