Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Jurnal de student (4)

on December 9th, 2008

poze-studenti-decembrie.jpgJoi – 4 decembrie. Am auzit ca la CNAS se dau asigurari moca! (wow , chiar face statul roman asta pentru mine?). M-am dus acolo, am stat la coada, le-am povestit tipelor despre ce e vorba, mi-au povestit ce imi trebuie: 1 adeverinta de student, 2 copii buletin, 1 bucata formular completat. Era deja ora 13++ si la secretariat programul cu publicul se incheie la 12, deci a trebuit sa intru in „culise”, sa dau explicatii, rugaminti, m-am descurcat am obtinut adeverinta! Victorie?

In timp ce fugeam disperat spre Casa de Asigurari, ma intalnesc cu o dna profesoara la care m-am invoit si din pacate decorul in care eram nu semana deloc cu Belgia. Bunul simt m-a impis sa ii povestesc cum stau lucrurile. Mi-a placut foarte mult reactia dumneaei: vai nu trebuie sa imi dai mie explicatii, da-mi sa vad actele.  Imi cuntinui mica mea aventura cu birocratia si ma intorc la CNAS sa predau actele. PAM PAM PAAAM! Trebuie sa am medicul de familie din Iasi.

Mda… sistemul asta de asigurari. Fuck the system si m-am dus la o agentie de turism si am dat 20 ron (banii nu cresc in copac, dar cresc pe internet, click pe google ads ca sa recuperez banii pierduti) si mi-am facut asigurare.

Vineri – 5 decembrie. Ieri am stat cateva ore bune sa imi fac tema la programare, care nu era chiar mica. Trebuia sa apas ceva butoane. Nu am terminat-o, deci vineri m-am trezit de dimineata ca sa o termin, adica la 10 ( e destul de dimineata, e mai dimineata decat 12).
Am bagat laptopul in geanta (a nu se confunda cu poseta) si am plecat sa prezint. 10!! Am luat 10! In liceu eram satul de nota 10. Atat de satul de 10 eram, incat luam numai 6-7-8 in lucrari, intentionat, bineinteles. „I can C clearly now!” ( am avut si la status asta dar prea s-a prins lumea, astept reactii in legatura cu asta la comentarii, ca oricum sunt plecat si nu va pot raspunde).

Geoker, fratele lui Mazgalici.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

3 Comments


Adrian Manolache on Dec 9, 2008 Said:

Arata ca iti pasa de sportul iesean!! Vino la marsul de sustinere al sportului iesean si al POLITEHNICII IASI…mai multe detalii pe http://adrian-manolache.blogspot.com/2008/12/arata-ca-iti-pasa.html


jhon the dodo flying bird on Dec 9, 2008 Said:

:) ))… au inceput fanii sa isi faca reclama pe blogul tau.. pai.. distractie placuta.. si la mai multa zapada :)


andrei91 on Dec 10, 2008 Said:

multe mai ai de facut


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory