Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Eurotrip: doua verze la Bruxelles

on December 17th, 2008

piss-men-bruxelles-pozeIn Bruxelles  “pisaciosul” este simbolul orasului. Asta e mai mic decat penisul lui Stefan cel Mare din statuile din Iasi, deoarce mereu treceam pe langa el si ne intorceam ca marcajele aratau in spate. E foarte mic si sa nu mai zic ce puta mica are. Nu stiu ce se invart atatia turistii pe langa el. La cata bere bausem il intreceam la toate si ar fi avut ce sa fotografieze turistii.

Daca asta e moda, de ce nu face si noi in Iasi o statuie cu “cacaciosul” ca simbolul al orasului. Apoi  sa vindem ciocolata sub forma de rahati si sa oferim posibilitatea turistiilor contracost sa ia rahatul lor cu ei acasa si sa il arate prietenilor si sa le zica  “uite pe asta l-am facut la Iasi dupa ce am mancat mamaliga”.

In Bruxelles e multa cicolata si bere, dar nu au fost atat creativi sa inventeze o bere cu aroma de ciocolata sau o ciocolata cu aroma de bere ca impace ambele sexe. Berea la ei are pana la 12 grade si iti vine sa iei o sticla de apa minerala de 1 litru sa o diluezi ca sa o aduci la gradele berii din Romania. E un mare santaj, au bere in fiecare magazin si toate toaletele sunt contra cost, strazile sunt mici si nu au pomi sau boscheti si toate suvenirurile te indeamna sa te pisi. Daca faci vreo 5 pipi-uri te costa cat o doza de bere. Cu atata ciocolata nici nu vreau sa ma gandesc cat costa dentistii in Bruxelles.

poze-bruxelles-piss-man-belgia

Geoker, un om intrat in rand cu lumea.

poze-bruxelles-belgia-piss-man-camera

Cred ca romanii au furat pana si camera de supraveghere ca sa ii poata face la buzunare pe turisti.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

9 Comments


Andrei on Dec 17, 2008 Said:

Buna asta cu camera de filmare….


Andrei on Dec 17, 2008 Said:

Ba Mazgalici tu lasa vrajeala cu varza si da-mi premiul pe care il merit :P
pt ca il merit :D …doar te-am “injosit” in Cronicutza mea


Andrei on Dec 17, 2008 Said:

Cronicutza lui Andrei


mazgalici on Dec 17, 2008 Said:

Diseara pun castigatorii …


Geoker on Dec 17, 2008 Said:

A… era frig afara.. si era si multa lume.. de cauza asta nu se vede in poza…


Arde-i, Gheorghe! on Dec 17, 2008 Said:

Mazgalici, nici acum nu ai inteles ca au crescut nr de megapixeli de la aparatele care se folosescu cu degetele (digitale) special pentru aceste pute mici care sunt belgienii? Tocmai ca sa poata da ZOOM pe ele…

Nu intelegeam de ce dna Popa lasa Parlamentul European pentru Parlamentul Romaniei. Acuma stiu, pentru ca europenii au puta mica…


Buddy on Dec 17, 2008 Said:

Nu conteaza cat de mare o ai (asta spun doar femeile, ca sa ne faca pe noi mai ciudosi si mai virili; daca ma gandesc bine, nici statuile antice nu o aveau prea dezvoltata, iar aia nu inghiteau e-uri), ci conteaza ce faci cu ea!
Pentru cei care se hlizesc, crezand ca au prins ideea (desi ma indoiesc ca ar fi vreunul capcana de fluturi), nu ma refeream la cate orgasme ii poti provoca partenerei (sau partenerului, dupa orientare), ci pe cine sau pe ce te pisi! ;-)


Maria on Dec 18, 2008 Said:

Nu comentez aici pentru ca eu nu pot…compara.. (cu europenii:))


Alex on Dec 26, 2008 Said:

Ha, ha! Spărgeam nişte seminţe (deh, sportul naţional!) când citeam aici şi era să mă înec cu ele de cât am râs la faza cu “căcăciosul – simbolul Iaşului”!
Dragă Măzgălici, când se va împlini acest “vis de aur”, te rog să mă anunţi, că vin şi eu la inaugurare. Eventual, ca să fie în spiritul articolului de mai sus, să se facă atunci şi ciocolăţele cu cremă de fasole, ca să se înmiresmeze bine atmosfera festivă! :-)


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory