Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Bai Serdarule, de ce nu porti sapca?

on December 21st, 2008

daniel-serdaru-lostangel Daniel Serdaru (LostAngel)  e  idolul meu deoarece a zburat cu Alina Plugaru si Laura Andresan, astfel si-a depasit conditia umana si pentru mine a devenit nu inger, ci zeu. Desi l-am luat la misto in acel post bazat pe informatiile false din Click la care tot pun botu’, am devenit amici.

Acum il iau altii la misto, la fel ca in bancul in care ursul cauta motive sa se ia de iepuras si in final se ia de el ca nu poata sapca,  MuzicaBuna.ro se ia de Daniel Serdaru si il face penibil pentru ca s-a imbracat cu panatloni rosii. Ii sugerez lui Daniel, ca data viitoare sa vii in p..a goala, astfel domnisoarele care scriu pe MuzicaBuna.ro nu vor mai avea comentarii legate de vestimentatie.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=mC87cMB6gf4]

In cel mai recent videoclip Daniel Serdaru e fara pantalonii rosii, deci e cool, dar totusi nu e p..a goala si sigur vor aparea critici.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

9 Comments


Arde-i, Gheorghe! on Dec 21, 2008 Said:

Nu il cunosc pe acest Serdaru, dar ma ofer voluntar sa apar in p..a goala alaturi de el din spirit de solidaritate si de dragul fetelor din videochat videoclip.

Cine se mai inscrie?


mazgalici on Dec 21, 2008 Said:

Hai ca vin si eu ca am ce arata. Poate si o campaniesi un videoclip antifumat


harlotha on Dec 21, 2008 Said:

toti putoii, neaventii, prostii ajung sa faca muzica. sa-i opreasca cineva


Wollie on Dec 21, 2008 Said:

vai de poponeata lui, aveau dreptate aia de pe siteul ala, e penibil, frate!


Daniel Sertaru on Dec 24, 2008 Said:

Multumesc baietilor care s-au oferit ficuranti in urmatorul meu clip care sigur va deveni un hit. Va trimit curand (pre)textul. Da, da, voi veti face un recitativ pe refren cam in stilul asta: “De bucurie vreau sa tip, joc intr-un videoclip, cu creieru’ far’ de slip..” si bineinteles miscare scenica si curegrafie la greu.. Sa vedeti de n-om bate recordul la vizualizari pe iutub.


irina on Dec 29, 2008 Said:

sunt sigura ca serdaru n-ar fi raspuns cu aceste cuvinte. nu prea-i doare pe astia ce se scrie despre ei. dar e enervant cand cineva se da ca raspunde chiar artistul. sper ca nu va faceti astfel de reclama. ar fi najpa!


mazgalici on Dec 29, 2008 Said:

Irina, care parte din “Serdaru e amic” cu mine nu ai inteles-o :P ? El a scris.


omu_negru84 on Dec 29, 2008 Said:

Ba asta de ai facut postu esti cam de 2 lei, adica il faci de cacao si dupa ce va faceti amici il pupi in cur pe… aaaa cum il cheama pe asta? Si cine e el defapt? Presupun ca canta ceva… da ce? Ca daca era bun auzeam si eu de el. Si ce sapca mea caut io sa postez aici? Oricum esti varza inconjurat de oameni care nu sunt in stare sa aiba o parere a lor. Pun pariu ca aia care au postat cand il spurcai pe … tot uit cum ii zice, si erau deacord cu tine sunt tot astia care vor zice acuma ca da domle e tare si ca plm… Asta se numeste efect de turma. Have fun


mazgalici on Dec 29, 2008 Said:

Citez din post: “Desi l-am luat la misto in acel post bazat pe informatiile false din Click la care tot pun botu’, am devenit amici.” Drum bun, cale batuta, esti prea bun pentru noi.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory