Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dati un leu pentru Iliescu

on December 22nd, 2008

poze-ion-iliescu-monede-ouaIon Iliescu a fost dus la cimitir de SPP pentru a vizita cateva locatii unde s-ar putea muta de la vara dar si pentru a participa la o comemorare a eroilor Revolutiei.

Revolutionarii care inca mai traiau s-au bucurat foarte mult cand l-au vazut pe Iliescu si au inceput sa ii lipeasca de frunte bani ca la manelisti. Numai ca revolutinarii nu se puteau apropia din cauza  SPP-ului si ii aruncau banii de la distanta, iar banii erau in monede, ca si revolutionarii erau “saraci si cinstiti”. Atat de saraci erau revolutionarii incat erau incaltati cu singurele lor perechi de pantofi si nu isi permiteau sa dea in Iliescu.

Revolutionarii mai aveam pregatite si niste oua dar nu am mai apucat sa le foloseasca deoarece Iliescu nu a avut niciodata oua si a plecat inconjurat de SPP-isti in loc sa discute cu revolutionarii. Daca era Basescu in locul lui Iliescu, sigur ca le dadea cate un cap in gura revolutionarilor. Voi de ce credeti ca a chelit Basescu? Pai la cate capete in gura a dat…

Iliescu s-ar fi razbunat pe revolutionari daca revolutionarii mai stateau cateva ore in cimitir pana veneau minerii  sa ii bata.

A doua zi Iliescu a iesit din nou printre revolutionari  stiind ca acestia au salarii mici si au aruncat deja toti banii.  A avut dreptate, revolutionarii chiar terminasera banii, dar mai aveau ouale de ieri.Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

12 Comments


marius on Dec 23, 2008 Said:

dati un leu “pentru” iliescu sau “in” iliescu?
pe vremuri circula o gluma: “stii bancul cu iliescu mort intr-un sant? … nici eu, da’mi place cum incepe” :)


Andrei on Dec 23, 2008 Said:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!


Blackdog on Dec 23, 2008 Said:

Am zâmbit amar la articolul tău. E amuzant, dar trist în acelaşi timp. Nu din cauza lui Iliescu, ci din cauză că nu erau mai mulţi revoluţionari gata de treabă cu buzunarele pline de 10 şi 50 de Bani. Presupun că revoluţionarii nu s-au gândit să pună şi câteva roşii din vară la stricat, pentru a avea muniţie diversă. Totuşi, Iliescu e un norocos că nu s-a întâlnit cu bâte, târnăcoape şi cizme de mineri, nu?


Andrei on Dec 23, 2008 Said:

ai foarte mare dreptate… :)


Zadkielix on Dec 23, 2008 Said:

…Intr-o tara pe care aceasta Bunicutza a “blagoslovit-o” cu fel de fel de legi si faradelegi, cu multa dezinformare sau “informare” IN SPIRITUL “AUTENTIC AL LIMBII DE LEMN”, IN TARA PE CARE A CONDUS-O PRIN “meandrele concretului” parca acest eveniment isi avea …oarecum rostul..
” Mai animalule” alaturi de ‘acesti dezaxati” sunt vorbele si sintagmele “spirituale”, iliesismele bolnavicioase asemnea unei ciuperci otravitoare ce amai are si acea nesimtire de a se prezenta si “a aduce omagiul” sau a”cinsti memoria victimelor” provocate si promovate de acest reprezentant al unui Comunism viguros si dur, asemeni zambetului sau larg..”cu gura pana la urechi”…
Dar oare, de ce nu a avut parte de mai multe “evenimente” dintr-acestea speciale? De ce a scapat pana acum de toata aceasta nemultumire si furie ?
De ce acest popor il mai accepta si il intelege? De ce inca el mai are drept la opinie in viata publica, cand ar fi meritat poate o chilie sau…o celula in care sa-si planga toate greselile, erorile fatale?
De ce-urile mele nu sunt intamplatoare…
Sper ca nu am exagerat…
Promit ca de acum incolo voi lasa periodic comentarii pe blog-ul tau,domnule! Cu consideratie si respect,
Daniel Mihai alais Zadkielix


mazgalici on Dec 23, 2008 Said:

Cum zicea si Andrei aveti mare dreptate. Iliescu e inca foarte popular la tara ca doar a marit pensiile…


Cabral on Dec 24, 2008 Said:

:) )
Bine scris.


mazgalici on Dec 24, 2008 Said:

Mersi, mai imi intra si mie din cand in cand cate un post :)

Doamnelor si domnilor, a comentat Cabral, vedeta mai cunoscuta ca si <
>. Aplauze!


Andrei on Dec 25, 2008 Said:

care ma? ala negru care prezinta nush c emisiune pe la acasaTV (“tembeliziunea femeilor”) :D


ionescu ion on Dec 26, 2008 Said:

Domnilor,parlamentul e plin de,, ilissti \fie tineri (nevinovati) sau batrani(experimentati).


cipoc on Dec 27, 2008 Said:

iti dai seama daca avea pensionaru` niste papusi de aruncat ce iesea??noroc ca aia din picioare is singurii:))


Alina on Dec 29, 2008 Said:

Parca au aruncat si cu rosii a doua zi; bine i-au facut!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory