Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Vadim merge la vrajitoare

on December 30th, 2008
Nu misca nimeni

Nu misca nimeni! E o lovitura de stat! Trag si un foc de avertisment in aer ca sa va conving ca am gloante!

Marele credincios, Corneliu Vadim Tudor se sfatuieste cu “vrajitorii” care s-au scremut la OTV sa dea de Elodia. Vrajitorii nu au gasit hoitul Elodiei, dar au au reusit sa dea de altul, de Vadim Tudor.

Vadim Tudor a ajuns in asa hal incat nici nebunii lui nu il mai cred ca poate fi presedintele Romaniei si trebuie sa dea bani vrajitorilor ca sa ii zica ceva de bine si sa il asculte cand tine discursuri.

Admir faptul ca a Vadim a renuntat sa mai asculte vocile si acum asculta de vrajitoare, dar saracul cred ca a innebunit de tot deoarece Cancan spune ca vrajitorii lui Vadim sunt Ildiko (unguroaica) si Iliuta (cum i se spune lui Iliescu).

Vadim isi pune apropiatii pe care ii mai are, sa scrie pe o foaie de hartie si vine Ildiko si dupa scris isi da seama daca persoana respectiva ii va fi fidela lui Vadim sau il va insela cu alti politicieni. Apoi vrajitoirii il pun si pe Vadim sa scrie pe cecuri ca si in functie de scrisul de pe cec ii spun viitorul?

Cred ca Vadim a fost tradat pana si de vocile si prietenii imaginari de care era sfatuit pana acum si acum a ajuns sa se ia dupa unguri. E prima data, cand nu se ia dupa ei neavand nimic in mana cu care sa arunce dupa ei.

Articolul original din ziarul Cancan

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

7 Comments


Tzukune on Dec 31, 2008 Said:

Sacaracul… mi-e mila de el!

Mi-e frica sa nu crape intr-o zi!


Andrei on Jan 1, 2009 Said:

nu-i problema dak carpa…:D


alex86 on Jan 1, 2009 Said:

tampitu…


Myhay killer on Jan 2, 2009 Said:

Vai de capu lui :) ) park asta a candidat si pentru presedinte ? nu-i asa ? uite ce presedinte aceam daca ,castiga …


Andrei on Jan 2, 2009 Said:

ce presedinte ma? cu ce e mai bun geoana sau taricoanu decat vadim?


Vadim on Jan 5, 2009 Said:

Daca asta crede-ti voi despre mine……eu va spun..E multm mai rau


mihai on Jan 18, 2009 Said:

Fratilor: Drama lui Mihai Feraru de 52 ani a inceput in anul 1990 cand i-a murit un copil in varsta de 6 ani, intr-un accident de masina, Au urmat ani de chin cumplit pana-n anul 1994cand a suferit primul infarct miocardic anteroseptal,, pe vremea aceea muncea la combinatul siderurgic galati, la 2 ani a suferit si al 2 lea infarct miocardic, urmat de un tragic accident vascular cerebral, chiar din trunchiul cerebral, care la paralizat ptr tot restul vietii sale, ,partial,, a urmat iar si iar ani de chin ptr a se recupera cat de cat, acum mihai poate sa mearga cate 50 metri se opreste sa se odihneasca apoi iar mai merge putin si tot asa-i viata lui, familia bietului om este compusa din el si sotia sa care si ea este f bolnava ,,cardiaca,, si are ostroporoza i-se macina oasele,, familia lui mihai traeste din pensia lui pe caz de boala care este f f mica ptr asa boli f incurabile, sotia sa NU are nici un fel de venit si nu are nici pamant sau animale, ei amandoi nu poate efectua nici un fel de activitate, consuma amandoi zilnic aceleasi medicamente care ii costa lunar cate 230 lei compensat, mai are si o datorie la BCR de 180 lei lunar, va rog sa va inchipuiti cat de greu traesc acesti 2 oameni, mihai este persoana cu handicap de unde primeste un ajutor de 31 lei lunar[treizecisiunulei] ce sa-si cumpere de asa bani? mihai cere ajutor din partea ori-cui ptr a trai, daca doriti sa-l ajutati pe mihaio puteti face acolo unde primeste acel ajutor de la handicap in cont la Raiffaisen Bank care are nr RO93rzbr0000060001059026 in lei, sau acasa orice fel de ajutor este bine venit, bunul dumnezeu o sa va rasplateasca, el se va ruga ptr sanatatea fiecaruia,, Doamne Ajuta,, tel 0764807565 A-R

——————————————————————————–

1.jpg


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory