Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Pavel Stratan va lovi din nou

on January 6th, 2009

pavel-stratan-baiatul-pozeDesi este cantaret, Pavel Stratan este un mare scriitor in Cartea Recordurilor.

In urma cu ceva timp  am avut o viziune legata de baiatul lui Pavel Stratan. Am avut dreptate, Stratan il va chinui si pe el, incepandu-i deja sa ii compuna inainte sa se fii nascut. De fapt la el cred ca e invers, intai compune si apoi face copilul cand termina materialul.

Ok, va mai bate cateva recorduri si cu asta mic, pardon foarte mic. Dar la urmatorul copii recordurile vor fi din ce in ce mai greu de batut, la 2 ani, 1 an… in ritmul asta Pavel Stratan va veni si cu avortoane sau mai rau isi va face si sperma sa cante si va veni cu ea pe scena. Evident ca nu va reusi sa isi faca sperma sa cante, (nu ca as fi incercat asa ceva cand eram singur acasa). Dar Pavel Stratan va veni cu ea in gura pe scena. Dar va canta el, incercand sa pacaleasca publicul ca spermatozoizii canta. Ce zici Pavele, un cor de milioane de spermatozoizi, ei sunt cei mai mici copii posibili? Ma ofer sa tii dau eu, te asigur ca sunt talentati si sa cante a fost visul lor de cand erau mici. Si poate mai pastrezi cativa si pentru cand o sa ai vreo 60 de ani si nu o sa mai poti face copii.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

15 Comments


Andrei on Jan 6, 2009 Said:

foarte “adivarat spui wai mazga” :D


Arde-i, Gheorghe! on Jan 6, 2009 Said:

Eu zic sa mai pastrezi cativa spermatozoizi si pentru Cleopatra Stratan, ca cine stie ce bunaciune se transforma in 10-12 ani.
Diferenta cat sa ii umplem gura lui Stratan o pun baietii din retea!

Ne(-o) bagam (in gura lui) ?


Alina on Jan 6, 2009 Said:

Sa inteleg ca asta previziunea ta pe 2009, sau cum? :) )


costel on Jan 6, 2009 Said:

cei care au postat intai sant trei mari prosti oftigati.Pavel Stratan e un compozitor indragit si cu multe calitati.Sa i-o sugeti daca nu va place


mazgalici on Jan 6, 2009 Said:

Stratat daca e mare compozitor sa compuna pentru oameni mari, nu pentru copilasi. Daca e asa de mare compozitor o sa cant eu melodia aia sa vad de succes are.


Tzukune on Jan 7, 2009 Said:

Cat am putut sa rad la articolulo asta. Cred ca trebuie sa te citesc mai rar ca sa imi placa mai mult articolele tale… mai mult decat imi plaxc acum! :) )


Arde-i, Gheorghe! on Jan 7, 2009 Said:

Mai costel, mie imi place (cand mi-o suge) Stratan. Daca tie nu iti place ce scriu eu, suge-mi-o si tu. Si suge-o si Alinei, ca e tot in primii 3.


Andrei on Jan 7, 2009 Said:

da … sa stii costel ca are dreptate Gheorghe sau Arde-i :P


Cleopatra Stratan on Jan 8, 2009 Said:

Ghita, eu te voi astepta pe tine si peste 25 de ani la portita, numa’ sa nu vii in aia goala..(mi-a placut replica Mariei “de rusine vreau sa tip/mi-e creieru’ far’ de slip” )…Oricum mie imi vei fi frumos si de-a calare si pe jos..Of, uite la varsta mea cum sunt determinata sa alunec volens-nolens pe panta abjectiei..Io va avertizez ca daca va mai legati de tata..


Arde-i, Gheorghe! on Jan 8, 2009 Said:

Cleopatra, fata tatii, de ce nu intelegi ca Gheorghe e obisnuit sa raspunda la saluturi dupa cum acestea i se adreseaza. Dumitale politicos (dar in gandul meu porcos, asa cum si bunica mai gandeste cateodata) ca ai fost pofticioasa politicoasa iar lui costelush cu ea in gura, ca asa a vorbit si cand a scris…


Lavinia on Jan 8, 2009 Said:

Imi pare rau ca te dezamagesc dar eu, lucrand cu copii de 3-5 ani, am dovada clara ca acestia nu fac un lucru fara sa doreasca sa il faca. Te asigur ca Cleopatra nu este un copil chinuit, este doar un copil talentat!


nic on Jan 17, 2009 Said:

Zau ca mare idiot si tembel mai esti….de unde stii tu ma ce face Pavel Stratan?El macar face ceva si iata,da,a ajuns in Cartea Recordurilor!Trebuie sa ai spermatozoizi in cap in loc de neuroni ca sa scrii asa ceva….tampitule!!!!


Maxim on Aug 3, 2009 Said:

“Autorului”( e ilogic sa spunem, unui astfel de tampit autor) acestui fragment, acest om mare, precum e Pavel Stratan stie el ce canta, stie el ce face. Daca nu ma crezi, uitete la tine, zi sa te auda toata lumea ce ai facut tu frumos in viata asta, vad ca nici a critica nu te ajunge prea bine capul. Sperma esti tu pe langa acest om, la mintea pe care o ai, poti sa mai scrii zeci de critici, dar stii unde vei ajunge cu ele?!!! Iti dau si raspunsul: In cur! Asa ca dute mai bine si fa nani, decat sa scrii astfel de kkturi cu care nu impresionezi pe nimeni. Ca tine sunt multi…


Mazgalici on Aug 4, 2009 Said:

Bai Maxim, esti chiar Minim adica un zero barat. Stii ce e aia CRATIMA?
Hai ca te invat eu. Spre exemplu iti zic “da-te in gatu’ matii!” Ai localizat CRATIMA sau mai ai nevoie si de alte exemple?


andub on Feb 5, 2011 Said:

bai ce muie i-asi da Alinei


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory