Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Alt Eurovision, aceiasi loseri

on January 12th, 2009

poze-costi-ionita-eurovision-2009Castigatorii nu renunta niciodata, cei ce renunta nu castiga niciodata, dar cei ce nu castiga si nu renunta sunt idioti.

La Eurovision 2009,  talentatul doar in Romania, Marius Moga si manelistul cult, Costi Ionita s-au calificat cu doua, respectiv trei piese. Nimeni nu mai stie la a cata participare se afla acesti ciorditori compozitori probabil, cum ar zice Costi, “fara numar, fara numar”. Anul acesta s-au calificat cu cinci piese, acum sa vedem cu cate se vor descalifica pana la terminarea Eurovisionului.

Chiar daca vor castiga Eurovisionul, la concurenta slaba de anul aceasta, e ca si cum ar castiga Special Olympics (Olimpiada pentru handicapati).

Cred ca Marius Moga si Costi Ionita vor participa la Eurovision pana cand vor ajunge in situatia ca unul sa participe cu o piesa furata de la celalalt. Dar poate daca la Eurovision 2009 ii vom vota pe Costi Ionita sau Marius Moga, scapam macar de unul.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

18 Comments


criza on Jan 12, 2009 Said:

problema pe care o ridici tu este perfect valabila si reprezentativa pentru societatea romaneasca: se promoveaza chiciul si antitalentul, pentru ca, din pacate, astea ‘prind’ la public.


Andrei on Jan 12, 2009 Said:

Probabil cae criza si in muzica ;) )


BENDEAC on Jan 12, 2009 Said:

Mai nemernicule :) Lasa-mi te rog numarul tau de telefon la [email protected] Am o propunere de colaborare.


mazgalici on Jan 12, 2009 Said:

Ti-am dat in puii mei, sper sa il vezi printre tona de mailuri pe care o ai de la gagici.


Marius on Jan 12, 2009 Said:

numai talent nu e acolo


Arde-i, Gheorghe! on Jan 12, 2009 Said:

Vad ca stomatologul Costi Ionita a semnat ca Bendeac, sub pseudonim. Se da si el Monden, ca deh, a castigat premiile MTV acum multi ani.

Mazgalici, nu ii da nr de telefon, ca sigur iti propune sa faca o trupa si sa canti si tu in ea. Iar daca tu mai scdri pe blog cu (mici) greseli, iti dai seama ce ar iesi sa canti cu greseli? ( Ooooooof, VITA mea! in loc de Viata Mea )

In schimb, Marius Moga imi place, pentru ca sigur il pot bate in caz ca o vrea inapoi pe Iulia Vantur. Ups, am divulgat stirile de luna viitoare de la OTV. Dupa Magda Ciumac dispare si Iulia Vantur :D


adi on Jan 12, 2009 Said:

auzi ca o piesa furata de unu dintre ei de la celelalt:)))))))))


carmen on Jan 12, 2009 Said:

n-am urmarit preselectia,dar banuiesc ca au fost aceeasi ca in fiecare an…stiu ca “Spitalul de urgenta” aveau o melodie frumoasa,dar am inteles ca nu s-au calificat…pacat:(


Adana on Jan 12, 2009 Said:

Si ne mai miram de rezultate….cum de s-au calificat ….?


Andrei on Jan 12, 2009 Said:

Rromania – tara tuturor posibilitatilor!!!


Moldopiata on Jan 12, 2009 Said:

Sincer sa fiu Moga imi este foarte antipatic, mai bine de 50% din piesele lui sunt furate sau poate compozitorii din 1979 l-au plagiat pe Moga :) ) nu mai stiu ca nu eram nascut inca :p


Crazy Man on Jan 13, 2009 Said:

Romania..


Buddy on Jan 13, 2009 Said:

Chestia e ca de cand cu scandalurile din fiecare an, adevaratii compozitori nu mai sunt interesati de concursul asta de rahat. De aceea se prezinta doar gunoaiele, cu cateva fufe semidezbracate, care vor sa ne reprezinte tara in europa. Doamne fereste! Mai bine sa fim vazuti ca o tara de ciori si ciorditori decat ca o tara de cacati.


Andrei on Jan 13, 2009 Said:

de acord cu tine Buddy… inca ceva numele tau vine de la Buda?(daca tot ai vorbit de cacatzi) :) )


Daniel Mihai on Jan 22, 2009 Said:

Ce sa mai zic…Totul pare un fleac atunci cand pana si intre ei apare raca, ura si tendinta de a plagia…
Looser-ii se recunosc dintr-un foc…persevereaza in greseli, ba chiar isi fac martirajul prin reviste,tembeliziuni…mai-mai sa impresioneze aceasta :nesimtire” nationala ce parac totul se transforma ca in “epocile glorioase”, de aur!
Nu pot scrie si nu pot vorbi despre aceasta deoarece nu prea am prins (chit ca aveam 5 ani la Revolutie), dar scandalurile din show-biz-ul autohton,manariile ‘strong” intretzin ceea ce se numeste …advertising..
Jenant, penibil
Chit ca sunt cetatean roman, intr-un fel “legat” de aceasta industrie (si nu prea), parca avem darul de a ne sufla…**** in fasole… Imi pare rau ca aceasta se numeste si virtute , pentru unii ‘talentatzi” sau “talentoshi”…
In rest sa auzim numai si numai de bine…fara vedetisme prost exprimate sau nuantate…


munteanu steliana on Jan 23, 2009 Said:

bendeac te ador , ai cele mai frumoase complimente din partea mea , esti cel mai tare mai ales atunci il imiti pe solcanu la mondenii, meltumesc ca mi-ati acordat sansa de am-i afirma si eu parerea.


mazgalici on Jan 23, 2009 Said:

Bendeac iti multumeste si a zis sa ii lasi un nr de telefon


wow gold on Aug 13, 2009 Said:

Excellent tips .I really appreciate all these points, and I agree completely…


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory