Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Veniţi de îmi luaţi lumină

on January 18th, 2009

poze-eon-curentIntr-o dimineata cand sa plec, ma saluta doi oameni solizi de la E-ON si imi intra in casa.

Imediat imi cer un scaun si ma tem ca sa nu mai ceara funie si sapun, stiind ca nu mi-am platit curentul de cateva luni. Se uita la contor si imi zic ca o sa imi taie curentul.

Precum condamnatul,  jur ca ma schimb si sunt gata sa platesc pe loc, cu bani nu cu viata ca oricum sunt blogger si viata mea valoreaza 2 bani. Dar nu le poti plati lor decat poate spagi, dar spaga ar trebui sa mi-o dea ei mie pentru ca daca nu ar fi astia ca mine sa nu isi achite facturile, ei nu ar mai avea serviciu.

Pana la urma am platit la casierie cu tot cu penalizari si taxa de deconectare si ca sa ma umileasca, abia a doua zi vor da drumul la curent, ca sa fac pipi pe intuneric si sa ma gandesc ce baiat rau am fost. Imediat cum a venit seara, am iesit toti din apartament precum mustele si ne-am dus intr-un loc unde era lumina si rahat.

Intorsi acasa a trebuit sa ne obisnuim cu lumina data de lumanari si de mintea mea luminata care mi-a zis sa nu platesc acum fucktura la curent.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

14 Comments


Andrei on Jan 19, 2009 Said:

Mazgalici, nu-i asa ca-i tare sa stai pe intuneric?:)) Eu anul trecut am stat in camin si puneam o patura in geam si stateam cu colegii de camera cate 2 zile fara sa dormim si apoi dormeam inca doua… p..a facultate in saptamana aia pe urma ;) )… Oricum problema e ca desktop-ul sau laptop-ul mai trebuie si alimentat… =)))


cipoc on Jan 19, 2009 Said:

te duci intr`o crasma cu wifi, scrii si inapoi acasa la somn/futai


mazgalici on Jan 19, 2009 Said:

@Andrei: la ce va ajuta patura in geam? Sa pierdeti notiunea timpului? Asa se zice acum cand te droghezi ca te joci pe calculator :D ?

@cipoc: nu stii tu acasa la cine am fost eu la somn si la …


Andrei on Jan 19, 2009 Said:

pai era “true” pt ca stateam pe intuneric =)))


Arde-i, Gheorghe! on Jan 19, 2009 Said:

Daca ai ramas fara curent, trebuia sa te muti la mine. La mine este mereu lumina, pentru ca ziua locuiesc sub cerul liber, iar noaptea pe scara de bloc a unor oameni instariti, care platesc curentul cu maxim 2 luni intarziere.

Mai am o curiozitate: lumanarile utilizate erau de alea parfumate, in conformitate cu normele europene? Ca astia de la E-On sunt nemti si stii ca tot ce e monopol la lumina, le place sa fie standard european.


Anunturi Moldopiata on Jan 19, 2009 Said:

Eiii am patit-o si eu cu curentul dar eu am fost mai smecher, eu am pus seara sigurana inapoi si dimineata am scos-o iar pana au venit aia.


adi on Jan 19, 2009 Said:

jegosii iti iau banii si pe mine mai mult ma tin pe intuneric,cand mi-e lumea mai draga atunci se inchide lumina,zic misto luav-as neamu’ eu platesc voi taiati


Stanciu on Jan 19, 2009 Said:

E misto sa stai cu lumina inchisa …..asa mi s-a intamplat si mie cand aveam casa in curatenie(era vraiste peste tot) si nu nimeream WC-ul dand pe’afara ,iar 2-a zi mama s-a speriat si a zis ca s-a spart o teava de la chiuveta ;) ) ce norok pe mn


cornel36 on Jan 19, 2009 Said:

Naiba! te-a pus mă Mazgă, să fi fan Poli Iaşi şi la ăia le-au tăiat lumina!
Dacă ţineai cu Dinamu, poate că te procopseai cu un dinam de la ei.Aveai de dat la manivelă, dar măcar aveai lumină şi era pe gratis!


Andrei on Jan 19, 2009 Said:

Sunt de acord cu Cornel..;))


Baietii de la E.ON(line) on Jan 19, 2009 Said:

Muta-te la Lumina, mazgalici! (Constanta, ca habar n-ai de geografie). Pe noi ne-a trimis la tine seful Nichita care-i var secundar cu cea de care te tot iei tu pe blog. LAsa ca nu platesti da’ si depasesti puterea instalata si pocnesti toate sigurantele. Esti un consumator rau ca toti cei ce au scris pe aici! Va lasam noi pana la urma pe intuneric pe toti. C-asa se spune, intunericul se ezista in lipsa luminii. In Dacia si Pacurari ne place sa oprim curentul sa se simta ca dacii liberi, ca pacurarii ancestrali…Va avertizam sa va lasati de reclamatii si de nemultumiri ca veti primi de-acum factura nu de doua ori pentru aceeasi perioada de timp ci de 8 ori, ca la Caritas, dac-ati auzit de el. Iar in cea de-a opta factura debitul va fi si restant si mai mare decat in prima si incarcat cu penalitati. Voi va puneti cu noi? Nu va puneti ca va creste tensiunea…da’ nu asta minim stabilita pentru furnizare..Voi stiti cat sunt de proaste retelele? Sa nu va mire da’ trebuie sa va si regula(riza)m…ca va trecem de la tarif social la ala standard..Si, bai…fiecare om din UE isi cumpara un generator sa-l aiba-n casa. Ce mai asteptati? Heil TAHION!


cipoc on Jan 19, 2009 Said:

pai zi unde ai fost:))


Tzukune on Jan 21, 2009 Said:

Vezi… te-a mancat in cur… acum sufera!

Dar e bine ca ai ajuns sa folosesti lumina Domnului!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory