Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Sa ne reparam singuri WC-urile. Ghid practic

on January 20th, 2009

poze-wc1Am terminat liceul, facultatea, masterul, dar nu am fost atat de mandru de mine cum am fost cand am terminat de reparat WC-ul. Si acum am o lacrima in coltul ochiului cand imi amintesc cum a fost. Sa fie lacrima sau sa fie apa de WC?

Cum va spuneam, aveam o probelma cu WC, ori chemam un instalator si imi lua 50 de lei, ori il stricam eu si apoi chemam un instalator. Mi-am zis ca daca stric chestii mai mult de 20 de lei,  renunt.

Pai, cat cap iti trebuie ca sa fii instalator? Doar nu trebuie sa termini facultatea de WCologie? Cum ideea de a ne sapa un WC in fata blocului nu era prea fesabila, m-am dus cu prietena la magazin sa cumparam, habar nu aveam nici noi cum se cheama.

O data cumparata, ma apuc de montat “chestia”. Pai chestia aia se putea roti din vreo trei locuri, incepea sa devina un puzzle pentru mine. Incepea sa imi para rau ca “chestia” nu avea manual de utilizare sau un “F1″ de apasat.

Am montat-o, asteptam sa se umple bazinul, dar cica curge “un fir” de apa.  Vreo 10 minute prietena a incercat sa imi demonstreze ca se uda hartia igenica pusa in WC si eu am stat cu capul in WC ca sa imi deomonstrez ca nu curge nimic. Parca terminasem prea repede in jumatate de ora si,  dintr-o data a inceput sa curga serios… spre a-i da statisfactie prietenei.

Din nou sus pe scaun. Atunci s-a intamplat ceva, am rotit atat de mult chestia incat am piedu piese din ea. Apoi curgea rau de tot de m-am udat de multe ori pe fata si eu tot roteam de “chestii” si nu imi dadeam seama de ce nu curgea prin atat de multe locuri.

Nu m-as prins nici acum ca am pierdut din “chestii” daca nu gaseam in bazin, alte “chestii” mai mici. Am avut noroc totousi ca nu nu s-au dus in WC cand am tras apa.  Dupa ce le-am gasit, ma intrebam daca erau de la mine sau erau in bazin de mai demult, cand altul ca mine”reparase”, iar eu tot incercam sa le gasesc un loc unde ar putea incapea.

Pana la urma, dupa vreo doua ore, cand nici eu nu mai credeam, am reusit sa il fac sa mearga. Mai mult, acum eu ziceam ca parca ar curge niste apa si prietena incearca sa ma convinga contrariul, numai ca sa terminam o data.

poze-wc3

Munca mea a fost rasplatita de divinitata si am gasit o “cupa” in bazin (oare e tot o piesa din “chestie”?). Aceasta cupa  va trebuie sa stea la loc de cinste sa ne amiteasca tuturor de acest moment.

poze-wc2

Chiar sunt daca este maro pe maini, va jur ca este rugina.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

17 Comments


Andrei on Jan 20, 2009 Said:

meserias mare mazgalici asta ;) )


Stanciu on Jan 20, 2009 Said:

:) ) “chestia” te cred ma ca este rugina ;)


James Crissilv on Jan 20, 2009 Said:

Astazi meseria fiind nobila cere inalte studii academice.
O zi minunata iti doresc


Arde-i, Gheorghe! on Jan 20, 2009 Said:

Pe cat facem pariu ca un instalator cu spirit antreprenorial face mai multi bani decat un blogger profesionist? :P
Cand pui in joc cupa gasita? Ca or mai vrea si altii sa o castige…

P.S. Baga prietena la corectura. Iar ai mancat litere pe acilea si ai facut numai firimituri de cuvinte :)


adi on Jan 20, 2009 Said:

da ce-a patit frate s-a-nfundat zici? ai ramas fara bani de instalator?;)))


Mazgalici on Jan 20, 2009 Said:

M-a lovit criza financiara. Cine stie poate maine inchid si blogul ca sa reduc cheltuielile :D


1uLy4Nn on Jan 20, 2009 Said:

Aoloo ce WC ai..dala cu bazin sus :) )..in curand o sa iti curga apa in casa. e bine ca o sa i folosesti pe post de dus


1uLy4Nn on Jan 20, 2009 Said:

e bne ca apare si url la nume :) )


criza on Jan 20, 2009 Said:

las’ ca i bine…pe timp de criza merge sa o faci pe instalatoru :P


givan on Jan 21, 2009 Said:

,,, W.C. – ul face parte din viata nostra … poti avea o casa mare , frumoasa , un palat ,,,,, dar daca atunci cind se defecteaza (wc-ul ),,,, se infunda si ies PESTISORII prin casa sau nu curge apa si nu ai un prieten instalator ( mai ai si musafiri ) atunci casa aia frumoasa nu mai face doi bani ,,,asa ca o policalificare este buna ,,,


Tzukune on Jan 21, 2009 Said:

Data aviatoare cheama instalatorul sau fa-i un program WC-ului ca sa poti da install… vezi ca la instalare ai nevoie de multa memorie. Cred c ti-ai dat zeama de asta!

Cred ca te-ai ametit de la ceva ca ultima propozitie (si altele) este scrisa gresit… cuvinte asezate aiurea sau in plus. Bine ca am inteles ce ai vrut sa zici.

… sau era strategie pentru divertisment? “Chiar sunt daca este maro pe maini” =))


Alina on Jan 21, 2009 Said:

Felicitarile mele! Stiu cat de frustrante sunt astfel de probleme. Si eu mai mesteresc cand ma duc acasa la maica-mea pe la rezervorul ala de la WC, ca niciodata nu merge ca lumea. Ba mai mult, am reusit sa rezolv si WC-ul de la servici, deci deja sunt experta! :)


Megapega on Jan 30, 2009 Said:

dude, tot ce sta pe Cuza Voda sta sa se darame si tie-ti arde de reparat wc-uri? :D


mazgalici on Jan 30, 2009 Said:

Incerc sa salvez si eu ce e mai valoros de prin casa


foodsaver bags on Mar 16, 2011 Said:

This is a genuinely very good read for me, Must admit that you are one of the finest bloggers I ever saw.Appreciate it for posting this helpful article.


bed rails for toddlers on Mar 16, 2011 Said:

I wanted to say that it’s nice to know that somebody else also pointed out this as I had trouble finding the same information somewhere else. This was the first place that told me the answer. Thanks a lot.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory