Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dacii si romanii (2)

on February 10th, 2009

poze-traian-dacii-romanii

Dacii si romanii (partea I)

Asa ca Traian face un drum sa duca si in Dacia stiind ca in primul razboi a avut pierderi imense , dar care nu au fost provocate de daci, ci de gropile din Dacia. Drumul facut de Traian s-a pastrat bine pana azi si acum este cea mai buna sosea din Romania.
Traian mai face si un pod ca ii este frica sa isi lase soldatii sa treaca Dunarea in inot, sa nu le fure si lor dacii hainele si armele de la uscat, cum se obisnuia pe acolo.

Apolodor din Damasc  face un pod peste Dunare la Drobeta pe care il termina in doi an, in timp ce azi noi terminam cinci km de autostrada in patru ani.

Romanii cuceresc iar Dacia si ii fura aurul, dar aurul ramane in tara. Mai mult, romanii mai aduc aur si de acasa ca sa faca cercei si inele femeilor dace de care se indragostisera.


Urmeaza o perioada in care dacii si romanii traiesc in armonie si in Dacia e o perioada de prosperitate. Romanii construiesc drumuri, cetati si dacii stau toata ziua prin carciumi.  In aceasta perioada se formeaza o noua limba, limba romana compusa 90% din cuvinte romane si 10% din cuvinte dacice. Cuvintele dacice sunt: “branza”,”manz”, “viezure” si restul pana la 10% sunt injuraturi pe care nu le pot reproduce aici.

Din cauza investitiilor masive facute in Dacia, Imperiul Roman este lovit de criza financiara si romanii hotarasc sa inchida reprezentanta din Dacia si sa se retraga. La plecare, acestia darama podul lui Apolodor ca sa fie siguri ca dacii nu vor veni dupa ei. Prea tarziu, dacii deja aflasera cat de bine se traieste in Roma si incep sa le fure tot, pana si numele, denumindu-si mai tarziu tara Romania si ei zicandu-si “romani”.
Peste doua mii de ani, Imperiul Roman devenit acum Italia, inca mai plateste pentru invazia Daciei devenita acum Romania. Acum romanii invadeaza Italia si romancele ii cuceresc pe italieni sub conducerea unui alt Traian, Traian Basescu.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

13 Comments


Vale on Feb 11, 2009 Said:

asta nu mai e povestita de adam sandler… prima :D


Andrei on Feb 11, 2009 Said:

Mazgalici is the best :P


Arde-i, Gheorghe! on Feb 12, 2009 Said:

The Best comes from the West and usually fucks the Rest :) )

Mazgalici, Do the Dew for the fans…


Service Calculatoare Brasov on Feb 18, 2009 Said:

neghiobi


Andrei on Feb 18, 2009 Said:

bai servici tu vorbesti?care ai 5 vizite pe zi…


Mihai on Mar 18, 2009 Said:

“Mazgalici is the best” esti VARZA, mai pune mana si citeste ca debitezi numai prostii.
Poti sa incepi cu “Noi nu suntem urmasii Romei ” de Dr. Napoleon Savescu.


mazgalici on Mar 18, 2009 Said:

Mihai, tu nu iti dai seama ca siteul este o gluma, nu?


Maria on Mar 18, 2009 Said:

El i-ar da si lui Caragiale sa il ceteasca pe Titu Maiorescu ( ce l-oi da exemplu si eu tocmai pe cel ce a sustinut ca femeile isi merita locul de la marginea societatii deoarece-au creieru’ foarte mititel:)..
Auzi, mazgalici, tu nu vorbesti serios aici? Pe buneeeee?


Dade on Nov 8, 2009 Said:

amuzant;))


luci on Jun 5, 2010 Said:

foarte tare.e adevarat. eu stau in italia.platesc ei dar partea cea mai amara este ca platim si noi pentru incompetenta celor care ne conduc. singuri trebuie sa ne facem un nume, adica sa ne refacem numele, demnitateaa, prin munca, onestitate. mereu trebuie sa dovedim ca nu suntem hoti.oare traian al nostru din ziua de azi cu ce se ocupa?


fetele sexy on Jun 25, 2010 Said:

Cine nu are batrani sa isi cumpere.. asa si cu Base asta… aka Traian :)


dutu eduard on Nov 24, 2010 Said:

este adevarat ce este intre dacii si romanii:)


mara on Mar 27, 2011 Said:

frumos imi place ce a povestit si am invatat ceva de acolo si nam luat 9 la istorie , ci 10 cu felicitari din partea prf.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory