Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Haideti sa ne violam doar intre noi

on February 18th, 2009

poze-viol-romania-italia1

Romanii au violat inca o italianca si acum vin si italienii sa ii violeze pe ei. Nu ii inteleg pe romanii plecati in Italia. Cum sa violezi italience cand romancele sunt mult mai frumoase? Ce fetish bolnav e si asta sa violezi italience urate si batrane?

Astia cand violeaza italience violeaza si imaginea Romaniei in lume. Ministerul Turismului o sa investeasca milioane de euro in spoturi de promovare a Romaniei cu Brancusi, Dracula sau calusarii. Nu au niciun efect! Mai bine ar promova romanii sa violeze romance sau romani, astfel nu am mai supara strainii. Tot asa am putea rezolva si o alta problema din Romania, scaderea natalitatii.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

17 Comments


Adrian M on Feb 19, 2009 Said:

Ideea e tare!
Daca scrie ca e de la guvern, atunci e pe bune!


kingquizz on Feb 19, 2009 Said:

Problema nu este a romanilor ci a tiganilor. Suntem prea repede asimilati cu ei si faptele lor sunt trecute in contul nostru. Ar trebui la noi in tara sa fie individualizata mai bine aceasta minoritate si nu ar mai fi asa probleme- Un tigan de origine romana suna mai bine decat un roman . Parerea mea:)


Andrei on Feb 19, 2009 Said:

pai mazgalici, pe romanci nu le poti viola…ele stau de buna voie ;) )


Vale on Feb 19, 2009 Said:

mamele voastre sunt tot romance, nu? unele mai au si sanii mari…

si corect se zice rrom. dar… sa nu incepem.


Vale on Feb 19, 2009 Said:

si daca tot veni vorba: romance.


Raluca Hippie on Feb 19, 2009 Said:

Kingquiz, pe tine te deranjeaza felul in care italienii ii eticheteaza pe romani, dar ti se pare normal sa ii etichetezi la acelasi mod pe tigani- don’t you think it’s double standard?


Arde-i, Gheorghe! on Feb 19, 2009 Said:

Ideea este excelenta si eu as vrea sa fie folosita la promovare Elena Udrea, ministrul Turismului sexual in Romania.
Propun ca la italience sa li se ofere sansa sa se bucure exclusiv de Berlusconi si de comentariile sale de playboy obosit.


Service Calculatoare Brasov on Feb 19, 2009 Said:

foarte de cacat


cornel36 on Feb 19, 2009 Said:

La cât am râs pe seama Doctorului Ciomu, acum tare l-aş vrea aici, să-şi pună in practică măiestria. Mai ales că italienii vor să dea o lege a castrării chimice pt violatori.
Doctorul Ciomu ar putea profesa linistit la bijuteriile altora!:)


popescul on Feb 19, 2009 Said:

urat urat,cum sa faci asa campanie,rusine! :)


Ciupanezul on Feb 19, 2009 Said:

Salutare, as avea nevoie de ajutorul tau. O prietena are nevoie de ajutor, pentru ca este paralizata de la gat in jos si nu-si poate misca decat mana dreapta, suficient pentru a actiona maneta unui carucior electric pe care l-a si avut pana acum, insa acesta s-a stricat si s-a incercat repararea lui insa nu s-a reusit. Te rog mult daca ma poti ajuta si pe mine cu aceasta actiune de caritate, mai are nevoie doar de 2500 de dolari, specific si faptul ca nu are ambii parinti pentru ca acestia s-au despartit. Iti multumesc anticipat si orice donatie e binevenita!

http://www.marincristian.ro/?p=416

Cu stima,
Marin Cristian


Una rAGazza italiana inervata! on Feb 20, 2009 Said:

CaLMa, calma! Fii cauto, fii bravo, mazgalicio! Distorsione di velocita! Che cosa di esso? Violentare nu e feroce per effetto, per il momento, per niente, per mai…funzionamento (risonare bene asta).. Buono – fatto la italience, nu maligno un violo-doo-noo..Ce te implicato tu in asta questione? Cuando pe tine te violare pigrizia, nu era bene? Nu erai satisfacuto? Tacito silenzioso de ancora! Noi volere! Italienii sono nasparlare! Romanii cu toto altro-nasparlito!


Vale on Feb 22, 2009 Said:

acum am citit mai bine… ce scrie pe “afis”? campanie adresata cui? romaniilor? =))

“Acum femeia-mi reproseaza ca nici la asta nu ma pricep… “


Humor on Feb 22, 2009 Said:

Daca tot suntem in registrul tragico-comicului o sa imi permit si eu o constatare.
Daca e sa vorbim cinstit italienii ar trebui sa treaca sub tacere violurile romanilor asupra italiencelor sau chiar sa isi convinga conationalele sa se ofere voluntare. Nu de alta dar la cate romance au vizitat intim italienii in ultimii 20 de ani violatotii nostrii nici de lucreaza in 3 schimburi timp de ani buni nu o sa reuseasca sa le egaleze performanta italienilor. Sau naivii astia au crezut ca exista servicii gratuite pe lumea asta?


-Ciuffyx- on Jul 28, 2009 Said:

bah neamu lu tata ;) ) tara noastra e vai si amar de noi..e imbatranita… e pe moarte…DE CE???? pentru ca tinerii nostri pleaca in strainatate la munca….lasand statu sa plateasca bosorogii..economia noastra..eu zic ca se duce pe rapa…iar u promovezi scaderea natalitatii…cand tara noastra imbatraneste amarnic de repede :|


-Ciuffyx- on Jul 28, 2009 Said:

scuze…eram prea buimacit…e vai si amar de ea*


Manu F on Nov 15, 2009 Said:

Sustin campania! O sa-mi fac pe “Dick” un tatuaj: “Numai pentru romance!” P.S.: Sunt “bune” si italiencele (ma refer la alea tinere).


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory