Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Cand esti sigur ca ai terminat facultatea?

on February 23rd, 2009

200 de studentii de la Facultatea de Litere de la Univ. Al. I. Cuza Iasi, care au absolvit anul trecut ar putea fi pusi sa refaca ultimul an de facultate.

Profesorii spun ca diplomele si specializarile pe care Facultatea le-a dat sunt ilegale. Atunci ati comis niste ilegalitati si la puscarie cu voi! Profesorii s-au trezit ca studentii trebuiau sa mai urmeze inca o limba straina. Ati auzit studentiilor, inapoi la facultate ca profii vor sa va mai dea o limba.

Eu i-as trimite in p..a ma-sii pe profesorii de la Litere si i-as pune sa refaca ultima luna de sarcina, pentru ca e clar ca nu au stat 9 luni.  Profesorilor de la Litere, stiu ca “Regulamentul” e scris de niste scriitor mediocri, dar trebuia sa il cititi macar o data! Sau ati asteptat sa apara comentariul?

Cititi mai multe in Adevarul

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

12 Comments


QuadroQ on Feb 23, 2009 Said:

Woahahahah aproape ca ma bucur… Nici nu se putea intampla in alta parte, de fapt…


Vale on Feb 24, 2009 Said:

au absolvit in toamna zici? sigur nu erau din aia “olimpici”? poate le-au printat diplomele dinainte si nu au luat toti 5-ul asa ca i-au trimis la reeducare


Vale on Feb 24, 2009 Said:

si dupa ce mai absolvesc o data ultimul an din pricina limbii straine, la anul il fac din nou pt ca nu vor fi facut sport. le dau idei?


carmen on Feb 24, 2009 Said:

pentru ca am amanat un an de facultate,sa-mi cresc copilul,a trebuit sa dau iar niste examene(luate cu note mari la vremea respectiva),doar ca s-a schimbat grila,iar acum nu mai apareau ca si colocvii ci ca examene…asa ca,as putea spune ca anul I l-am facut de doua ori…pentru ca erau examene din anul I,iar eu eram anul II…


mazgalici on Feb 24, 2009 Said:

@vale: iar m-ai prins :)


alina on Feb 24, 2009 Said:

Vale, nu erau “olimpici” si nu aveau diplomele pregatite. Ma regasesc si eu printre cei 200 si chiar nu inteleg cum vine treaba, mai ales ca din moment ce am putut sa ma inscriu la master inseamna ca totul a fost bine atunci cand am absolvit. Acum s-au trezit sa ne spuna ca avem facultatea neterminata si trebuie sa repetam anul III la cu taxa. De ce acum? Limba straina era obligatorie in primii doi ani nu si in ultimul deci o greseala colectiva a 200 de studenti nu cred ca a fost….


Vale on Feb 24, 2009 Said:

@alina: imi pare sincer rau pt voi. sper insa sa reusiti sa va mobilizati. iti vine sa crezi ca noi ne-am rugat de conducere si de minister sa mai facem un an?


Adidasi haine originale on Mar 3, 2009 Said:

originalsPunctRo Adidasi,haine,accesorii originale Adidas Reebok Ecko Unlimited G-unit Zoo York Dc Shoes Adio Osiris si nu numai … 100% originale

originalsPunctRo


popescul on Mar 7, 2009 Said:

iti dai seama? aia erau mai prosti ca studentii:))


flyff gold on Aug 13, 2009 Said:

Great article. Thanks for the great resource.


dizi izle on Nov 22, 2010 Said:

very good \o/


pheromone product reviews on Nov 25, 2010 Said:

This blog posts really sparked my interest. Do you know where I can find more information about this topic?


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory