Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Fotbalul va fi regulat

on February 25th, 2009

fotbal-reguli-pozeIn aceasta perioada la FIFA se va discuta modificarea regulilor jocului de fotbal. Iata in premiera ce sa va decide!

1. Se adopta  cartonasul verde. Un jucator care vede cartonasul verde are voie sa isi aleaga de pe banca un jucator care sa intre in plus pe teren. Daca pe banca nu sunt jucatori se va alege din public. Astfel publicul va fi cu adevarat al n-lea jucator.

2. In cazul in care un jucator primeste cartonasul rosul, acesta are dreptul de a nu spune nimic. Avocatii lui vor sari sa discute cu arbitrul.

3. Jucatorul care isi va da tricoul jos dupa inscrierea unui gol este obligat sa isi dea jos si sortul si chilotii si sa joace dezbracat. El va fi totusi avantajat ca nu va putea fi tinut de tricou si adversarii se vor teme sa ii cada in genunchi.

4. Jucatorii care se accidenteaza in timpul meciului si se vaicaresc vor fi impuscati ca sa fie scapati de suferinta.

5. Portarul pentru ca poarta manusi, vara va avea voie sa isi monteze aer conditionat in poarta.

6. Jucatorul care va mai da mingea in tribuna va fi trimis sa o aduca. Daca e tribuna cu suporterii lui, s-ar putea sa se mai intoarca pentru a continua jocul.

7. Jucatorului care comite un hent i se vor lega mainile ca sa fie toata lumea sigura ca nu va mai face hent. Acel jucator nu va mai putea sa isi tina mainile la testicule (coaie) cand va sta in zid. Totusi daca va face un al doielea hent, i se vor taia testiculele ca sa il scape de teama ca va fi lovit cand va sta in zid.

8. Schimbul de tricouri de la sfarsitul meciului este inlocuit cu schimbul de femei, valabil doar pentru cei care nu au comis doua henturi. Ei isi vor dona prietenele ca oricum nu mai au nevoie de ele.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

9 Comments


Ciprian Mihalache on Feb 25, 2009 Said:

Dap.. si ai uitat de regula gleznei intoarse. Daca un jucator este prins injurand pe teren i se intoarce una din glezne pana la laba picorului spre partea stanga 720 de grade. Jucatorului ii este permis apoi sa joace “la ciot”.


Arde-i, Gheorghe! on Feb 25, 2009 Said:

Ai uitat de penalizarea vesnicelor discutii intre arbitri si jucatori. Injuraturile cu pxxa in gura vor fi concretizate pe principiul “fapte, nu vorbe” in functie de cine are dreptate. Tot in acest scop, va creste numarul femeilor arbitru care sa intervina in acest tip de faze, pentru ca se stie, cine intra in gura unei femei, nu mai iese pana la plescairea finalulului celor 90 de minute.


Andrei on Feb 25, 2009 Said:

bune regulile astea…asa fotbalul ar fi mai spectaculos


Tzukune on Feb 25, 2009 Said:

Asa, fotbalul ar fi haios ca perspectiva, dar scarbos ca realitate in unele cazuri!

Oricum ti-a revenit comicul mazgalici! =)) =))


mazgalici on Feb 25, 2009 Said:

Mi-a revenit timpul liber :) Comicul cere timp


Bancheru on Feb 25, 2009 Said:

Reparati blogul. e plin de virusi.


Bloghita on Feb 25, 2009 Said:

Iar suporterii unei echipe care reusesc sa intre pe teren vor putea juca alaturi de echipa loc, chiar daca sunt 4000.


popescul on Mar 7, 2009 Said:

foarte bune noile reguli:))


flyff money on Aug 13, 2009 Said:

This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory