Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

1 an de blogging

on March 15th, 2009

poze-bloggingS-a implinit de curand 1 an de zile decand Mazgalici.ro a iesit din … mintea mea si a vazut pentru prima oara lumina monitorului intr-un anonimat total. Cum sunt blogger de un an,  e normal ca din cand in cand sa mai fac pe mine cu anumite posturi sau sa ii fac pe altii de rahat. Asta daca nu mananc eu rahat. Dar nu de asta m-am apucat de blogging.

Nu m-am apucat de blogging nici ca sa castig bani si culmea, dorinta mi-a fost indeplinita: nu am castigat! Am facut mai putin bani decat majoritatea maturatorilor sau cersetorilor dar mai multi decat majoritatea bloggerilor. Nu am facut bani, dar mi-am facut multi prieteni chiar printre vedetele sau persoanele publice pe care le-am luat la misto. Ce fraier am fost, trebuia sa fi scris despre miliardari ca sa ma imprietenesc cu ei.

Nu m-am apucat de blogging ca sa schimb lumea, eu abia imi pot schimba sosetele. V-as spune de ce m-am apucat, dar nici eu nu stiu exact, probabil pentru a face zilnic ceva in afara de pipi.

De apucat m-am apucat, dar in primele luni am vrut sa ma las de cateva ori, fiind convins ca mai bine scriu posturile pe faianta dintr-o baie publica decat pe blog. In baie ar fi fost mult mai citite si mai utile (onanistilor). Dar nu m-am lasat fiind pacalit de prieteni ca scriu bine si ar trebui sa continui.

[Va urma]

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

No Comments


cipoc on Mar 16, 2009 Said:

ce pot sa`ti urez?la mai mare
sa ne auzim sanatosi peste inca un an


aprozarnet on Mar 16, 2009 Said:

la multi ani; io te-am trecut in blogroll…deci scrii bine zic, ca de-altceva nu prea aveam de ce sa te pun:)

ps: io cred ca intrebarea “Tu ce crezi” e penibila:); isi face treaba chiar asa bine insa, ca s-o ai si s-o tii? :)


Andrei on Mar 16, 2009 Said:

Tine-o tot asa…ca mergi bine!La multi ani si mai ales bani!


mazgalici on Mar 16, 2009 Said:

Multumesc, multumesc sa vedem daca mai traim pana la anul.


giapapadia on Mar 16, 2009 Said:

la multi ani, detectivule! : )

totusi in cazul tau nu prea inteleg de ce cancan. mi-au placut posturile alea cu dacia and stuff. pseudovedetele nu merita chiar atata atentie.


Myhay on Mar 16, 2009 Said:

lasa ..bn ca nu te-ai lasat …si eu vroiam sa fac asta acum cateva zile ,pentru ca si eu sunt inca la inceput dar sper ca voi creste si eu putin :)


constanteanul on Mar 16, 2009 Said:

la multi ani domne’ … Foarte bine ca nu ai renuntat la blogging ;)


James Crissilv on Mar 16, 2009 Said:

La Multi Ani si multe impliniri.
O zi minunata iti doresc


P...artidul Vipurilor ironizate de tine pe blogul anului on Mar 17, 2009 Said:

Faci pe desteptul cu vipurile ca Doamne s-a dat netu’ si la tarani..Tu ne consideri ca pe niste vite ce nu stiu ele decat sa rumege.. si atat? Alte legi guverneaza in fiecaree din noi… Ne simtim goliti, mazgalici, cand scrii tu asa de urat despre noi..nu ca am fi fost plini.. Dezamagirea ne este sora si amant/a si mama si tata…’tz’ar blogu’ de shters sa-ti hie! Si ne e si mai ciuda pe prostia noastra..ca dam cu shutu’ la alte bloguri (curvette de exemplu), la niste oameni dam cu picioru’ si intram si-ti citim tie mizeriile..Si, bai, sa stii ca ne pricepem si noi la trucuri de a intra , de a te virusa si alte cretinisme de bloggeri, deci nu de help tehnic avem nevoie..Ce mare scofala sa scrii, sa tastezi la gandacei in cod ASCII, cand fapte, simtzaminte bubuie in fata noastra! Noi suntem buni de fapte mari nu de vorbe goale ca tine..
Asa ca lasa-te in puii nostri, fata, de bloggerit ca ajunge cat ai mazgalit ¡ La naiba cu glumele tale..dintre blesteme cel mai greu ne esti, mazgalici, tu, tu ca un pumnal infipt in p(alm)a noastra, a celor satirizati-martirizati de tine..Iar la tine ironia, ca sa o vezi, trebuie sa aiba alura unui Boeing 747 sau e comparabila cu mersul pe varfuri al unui elefant intr-un magazin de bibelouri..Blogul tau de un an de zile ne aminteste de un catren inchinat de Pastorel Teodoreanu statuii unui soldat sovietic: nu pentru ca ai eliberat popoare, te-au inaltat atat de sus, ci pentru ca-ti put picioarele, mama ta de rus..(Asta referitor la faptul ca urci in topul bloggerilor).
Vrei sa ne spanzuri va sa zica…cand te-am cetit in adevar…iti dam cuvantul ca de frica…ni s-a zbarlit un fir de par…(Nichitei de la…pasarica..)
Noi te gratulam si iti recomandam sa treci pe la scoala de reverente..Un an e prea de ajuns! Lasa-ne..lasa-ne..


Arde-i, Gheorghe! on Mar 17, 2009 Said:

Ba, deja ai un an? Inseamna ca tre sa iti taiem motul. Sau preferi sa fii taiat imprejur?

Ti-as zice sa dai o bere, da mi-e ca ai baut-o deja de ieri, mai ales ca e criza.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory