Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Ce naste din pisica salam mananca

on March 18th, 2009

soarece-in-salam-campofrio

Un nene din Iasi a cumparat de la acelasi Kaufland la care ma duc si eu, un salam Campofrio cu un soarece in el.

Pe criza asta, in loc sa zica mersi ca salamul lui avea mai multa carne si mai putina grasime ca de obicei, nenea s-a dus si a reclamat la OPC. Te pomenesti ca era soarecele expirat! In cazul asta trebuia sa se duca la Kaufland ca pentru fiecare produs expirat pe care il gasim, Kaufland ne da 1 ron. Decat sa suni la OPC si Kaufland sa plateasca amenda de 3.000 de roni, mai bine suni la Kaufland si trebuie sa iti plateasca tie 1 ron, nu?

Fiind vorba de un soarece, ma gandesc ca totusi cetateanul trebuia sa sune la Protectia Animalelor deoarece un soarece a fost omorat cu brutalitate ca el sa aiba ce pune pe masa si mai face nazuri la OPC.

Dupa ce mananci un Salam Campofrio de vara extra parca ai chef sa bei o Timisoreana.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

15 Comments


marius on Mar 19, 2009 Said:

lol. si eu merg la acelasi kaufland (apropo: e cu un singur F). nu cred ca am luat vreodata salam… in primul rand pentru ca TOATA carnea e scumpa :) ). scandalul asta nu ma va face sa nu mai merg la kaufland alexandru sau oricare kaufland.
teoria conspiratiei: scandalul pare regizat. numai mie mi se pare ca orice salam, paine etc. e taiata PERFECT si EXACT la locul… chitaitor?

p.s. acum 3 ore am baut o timisoreana :) .


Andrei on Mar 19, 2009 Said:

sa zica merci ca nu a gasit o pisica in salam :) )


QuadroQ on Mar 19, 2009 Said:

da` de fapt dc amendeaza kauflandul ? ca sobolanu ala e in salam de la fabrica…


Maria on Mar 19, 2009 Said:

Marius, in poza-s trucajele lui mazgalici. Soarecele e desenat cu carioca/markerul. Daca-l facea din plastilina ziceam ca-i chiar salamul cu pricina. Sau poate gasea in plastilina (ca are forma de salamior), unul adevarat.
Noi femeile, gospodinele, bubulinele, ar trebui sa facem si salamul acasa? Hm..pe asta sa-l mai faca si barbatii! (Parca vad ca le iese salam de biscuiti cu rahat si stafide, biscuitii inmuiati in bere.)


cipoc on Mar 19, 2009 Said:

mazgalici tata, tu`ti faci cumparaturile in kaufland in alex?da un buzz cand mai ajungi prin zona:D
bem si noi o timisoareana daca nu`s cu masina;))


mazgalici on Mar 19, 2009 Said:

Pai daca nu esti cu masina apai de ce sa te mai iau la cumparaturi :) ) Sacose am si eu….chiar ecologice :)


Conducerea Campofrio si toti actionarii lor stupefiati on Mar 19, 2009 Said:

Deoarece suntem cel mai mare producator de mezeluri de aici de la voi, din Ungaria, si cel mai mare furnizor pentru capitala voastra Budapesta, am fost boicoitaiati sau cum se zice la voi de ceilalti jucatori. Nu e deloc fair-play, domnilor de la Aldis, Cris-Tim, Elit si ..ceilalti insignifianti! Aveti licare de invidie in ochii mezelurilor voastre pentru ca noi crestem porci mai uriasi, de 5 ori mai grasi, cu muschiuleti lungi de 5-10 metri si carne nu mai zic cata! Adevarul este ca si noi va invidiam odata cand puii vostri aveau 2 capete si 4 perechi de gheare! Revenind la cele scrise de mazgalici, aflati ca nu e posibil ca-n abatorizarea noastra, ca-n procesarea carnii sa isi faca loc vreun astfel de animalut. Nici macar vreo insecta. Stati ca-mi suna telefonul. Alo? Da, domnu’ Smith ( Scuze e dl. Smith, unul din cei mai mari actionari ai nostri.. Ati auzit si voi de gigantul american Smithfield. A fost ieri in vizita la noi pentru alte investitii. ) Hamsterul dumneavoastra? L-ati uitat la noi? Sirian? Precis nu e salamian? S-a intors la origini, domnu’ Smith..Mda..ne cerem scuze stimati consumatori! Da’ de ce e nevoie sa taiati si voi salamul feliute, feliute asa de subtirele?


cipoc on Mar 19, 2009 Said:

imi dai de baut, nu am iei la cumparaturi.
de acu sa vii cu tricoiul cu simona senzual ca sa te recunosc mai rpd:D


Tzukune on Mar 20, 2009 Said:

Bine ca era un soarece si nu era un shit acolo… si chiar trebuia sa reclame la protectia animalelor. Sau putea sa ceara un soarece neexpirat si poate putin condimentat.


bookătar on Mar 21, 2009 Said:

Eu nu zic ca omul n-are dreptate sa se supere. Dar si reclamatul asta la OPC parca nu-i o solutie prea plina de imaginatie.
Eu am auzit de unul care a reclamat la OPC c-a gasit in pasta de mici doi căţei
(de usturoi :)
şi de altul care-a găsit un păr într-o pară


bookătar on Mar 21, 2009 Said:

Vreau să spun că, după faza cu băncile reclamate, ar fi mişto să ne trezim să reclamăm mijloacele de transport în comun, administaţia parcurilor pline de gunoaie, administraţia gropilor pline de gropi, adică pe toţi ăia care pretind că ne oferă un serviciu dar ne vînd cu totul altceva


phidas on Mar 21, 2009 Said:

Cine mai are curaj sa mai consume produse Campofrio :) … sau poate ca a fost un produs destinat chinezilor.


Kaufland 430 sibiu on Feb 16, 2010 Said:

De ce ar trebui sa fie Kaufland devina pentru ce era in salam? Daca termenul de expirare inca mai era valabil totusi cred ca nu era necesar!!Venea cu salamul inapoi acest domn si i se dadea banii inapoi iar Noi faceam sesizare la respectiva firma!!
P.S.Nu mai stricati atatea carioci ca salamul e scump al naibii!! :) )


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory