Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Mazgalici la TV

on March 24th, 2009

emisiune-tv-iasi-bere1In calitate de blogger am fost invitat de baietii de la Radio Still la emisiunea lor la Iasi TV Life. Inainte de emisiune am trecut pe la “machiaj”, unde m-am machiat cu o bere. Emisiunea incepea … sa intarzie, asa ca am mai luat o bere. Am baut-o, emisiunea tot nu incepea. Mi-am comandat o bere… emisiunea tot nu incepea… A patra bere a dat-o unul din prezentatori. In sfarsit a inceput si emisiunea cu o intarziere de trei beri. In timpul emisiunii am avut emotii ca a trebuit sa beau suc cu paiul.

Dupa ce am comis niste “dezacoarde”, am zis ca ma pot face de ras mai mult si m-am apucat de cantat (era o emisiune de Karaoke), desi eu nu cant nici la dus. Dar nu cred ca am facut dus vreodata dupa ce am baut patru beri.

Dupa prima melodie am zis ca nu am fost destul de penibil si am mai cantat una. Ii multumesc lui Daniel Matasaru care nu m-a lasat sa ma fac de ras … singur si am cantat impreuna Holograf – Ochii tai si Gica Petrescu – Casuta Noastra. Nu stiu cat de gay am fost, sper ca mai putin ca Naomi. O sa postez secvente dupa ce se va difuza emisiunea. Asta daca se va difuza vreodata.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

9 Comments


cipoc on Mar 24, 2009 Said:

eu unu n`as difuza`o:))


Ion Gheorghe on Mar 24, 2009 Said:

Te salut, stimate coleg de blogosfera. Cred ca titlul corect al postului ar fi fost “Mazgalici TV” iar titlul complet “Mazgalici TV k lumea” :) )

M-ai uimit cu ce aplomb ai dat pe gat 4 beri, cred ca te-ai putea inscrie cu succesuri la competitiile de profil. Cat despre cantat, ma abtin cat pot sa nu te aplaud. Aseara mi-a reusit si nu te-am aplaudat :d Fluieraturile, sa stii, erau din sala :P

Nici eu nu cred ca emisiunea se va mai difuza, decat daca fanii tai vor plati sa te vada la televizor – si asa va aparea in Romania TV pay-per-view …


Andrei on Mar 24, 2009 Said:

Mazgalici mai bine te duceai la OTV si dansai din buric pe manele pe mese cu Magda Ciumac :D :P ca Diaconescu sigur te dadea in direct si in reluare!


cipoc on Mar 24, 2009 Said:

daniel, daca ai ceva filmari da la fani:D


mazgalici on Mar 25, 2009 Said:

Care fani? Nici cei mai mari fani ai lui nu au putut ramane in sala. Am e o filmare cu Daniel incercand sa cante. Filmarea nu o dau acum, o dau contra cost in campania electorala.
Cu criza asta Daniel ar putea sa tina concerte in campanie sau pe la nunti.


cipoc on Mar 25, 2009 Said:

haide mai, nu fi rau..
daca eram eu acolo iesea varza, sunt sigur ca daniel s`a descurcat exemplar:D


Arde-i, Gheorghe! on Mar 25, 2009 Said:

Baieti, eu v-am fil(m)at pe toti si sunt gata sa va prezint ca vedete de televiziune. Mazgalici, e clar, te-ai lansat oficial. Zi drept, ai dat spaga sa intri in emisiune? >:)

Politicianule, ai nevoie de PR ca vad ca la BR nu te pricepi si ti-e si ciuda pe mazgalici! Probabil nu te ajuta nici figura, nu doar vocea. Lasa, poporul apreciaza circul si intr-o zi o sa ne canti la o cumatrie politica, mai dai un mic si te-o alege careva.


2moons gold on Aug 13, 2009 Said:

good article , I added you in the ‘Liked’ category.. thanks for sharing the article!


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory