Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Filmul Watchmen – don’t watch it man!

on April 7th, 2009

watchmen-film1In weekend am fost la cinema. Nemultumit de pretul berii din cinema, mi-am pus prietena sa intre fraudulos cu doua doze de beri in poseta. Nu mi-au fost suficiente doua beri si data viitoare ii iau o poseta mai mare sau vin cu doua prietene.

Cand a inceput filmul am murit de ras si am zis la ce film misto am nimerit, apoi mi-am dat seama ca era doar o reclama.

Filmul m-a ametit mai ceva decat berea. Dupa jumatate de ora de vizionat tot nu imi dau seama cine e personajul principal.  Actiunea se desfasoara pe coispe planuri si din aceasta cauza aceasta filmul dureaza peste doua ore jumatate. Ar trebui pusa o avertizare inainte sa inceapa filmul, ceva de genul “Atentie, acest film dureaza cam mult si risti sa te pisi pe tine daca bei prea multa bere“. Sa nu mai zic ca tot filmul ploua asa ca sa iti faca in ciuda.

Filmul e cu niste oameni care se cred super-eroi au costume caraghioase, mai putin unul care are e imbracat in costumul lui Adam si umbla in p..a goala tot filmul si tocmai ala ajunge sa salveaze lumea. Exista si o  super-eroina care menirea ei e sa si-o traga cu ceilalti super-eroi, dar apuca doar sa si-o traga doar cu doi ca astia incep sa moara pe rand. Evident ca super-eroina isi arata sanii, dar asta abia spre sfarsit.

Filmul e pe alocuri plictisitor cu multe faze ilogice sau intuitive si devine mai interesant abia spre sfarsit cand se explica o parte din chestiile pe care trebuie sa fii putin mai retardat decat mine (si asta e greu) daca nu te-ai prins singur de ele.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

No Comments


guri spurcate on Apr 8, 2009 Said:

ai dreptate, nu-i prea fain filmul


Andrei on Apr 8, 2009 Said:

am sa ma uit si eu la eu :P


marius on Apr 8, 2009 Said:

Eu spun ca te-ai imbatat de la atata bere si de asta n-ai inteles nimic din film ;) )


mazgalici on Apr 8, 2009 Said:

Marius, vreau sa iti spun ca am batut patru beri inainte de emisiunea de la TV la care am fost invitat si am mai si cantat. Cred ca dupa doua beri puteam sa vad si eu un film :P


marius on Apr 8, 2009 Said:

Nu mai are “voe” omu’ sa glumeasca?


mazgalici on Apr 8, 2009 Said:

Ba da, doar daca da o bere …


Tzukune on Apr 9, 2009 Said:

Aha, deci nu pot sa-l vad cu fratemi-o ala de 12 ani. Dupaia se crede super erou si umbla in pula goala pe la scoala. ;) )

Noroc ca nu merg la cinema si ca nu prea beau bere, ca altfel ploaia din film era ploaie de la mine.


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory