Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Stiti ce zi a fost ieri?

on May 5th, 2009

poze-ziua-barbatului-bergenbier

A dracu poza din stanga, m-a dat de gol.

Acum un an, Bergenbier pacalea 70.000 de barbati sa semneze pentru Ziua Barbatului si apoi decreta ziua de 5 mai, zi libera. Pana la urma totul a fost un mare fas publicitar. Astazi Bergenbier nu mai zice nimic si o arde cu noua sticla. Bergenbier, pastrati voi sticla, dati-mi berea.

Poate ca m-am imbatat de multe ori cu Bergenbier dar inca imi mai amintesc de Ziua Barbatului. Ne-am imbatat cu apa rece ca putem avea o zi a barbatului.

Bai Bergenbier, azi era ziua mea, ce mi-ai adus? O p…a, ti-ai luat o  noua eticheta de parca nu aveai destule in dulap, dar mie mi-ai luat ceva, o atentie, o bere ceva?

Ma simt inselat de blonda cu care ma intalneam mereu in oras si cu care ma sarutam mereu si acum trebuie sa ii dau papucii. Cred ca e cazul sa bem si altceva. Nu mai este berea de care m-am indragostit, s-a schimbat.De astazi decretez si eu ziua in care m-am lasat de Bergenbier si eu o sa imi aduc aminte de aceasta si peste un an. Daca te inseala si berea din mana, ce pretentii sa mai ai la femeia de acasa.  Bine ca am incredere in mana dreapta cu care iau sticla si pot face alte chestii care nu le pot recunoaste aici.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

No Comments


Cristian Gheorghe on May 6, 2009 Said:

Nu știu dacă te consolează cu ceva, dar eu ced că ziua bărbatului e… în fiecare zi. :) Eu așa simt. Legat de Bergenbier, nu știu când am băut ultima oară bere din asta.


mazgalici on May 6, 2009 Said:

La mine Bergenbier era berea favorita. Poate ca o fi ziua barbatului in fiecare zi, dar nu e niciuna oficiala cum e 1 si 8 Martie.

Bergenbier a facut precum politicienii, ne-a luat voturile si dupa a uitat de noi. Macar de dadeau si ei o bere si un mic.


Alexander on May 6, 2009 Said:

Deci eu, care este, nu prea beau, bere…deci…care i-a-mbracat ;) ) Si vorba lui Cristian, e ziua barbatului in fiecare zi :D


maxx on May 6, 2009 Said:

era doar o campanie de marketing de la bergenbier.. si cum romanul e roman, nici macar nu a facut-o bine, pentru ca daca ar fi sarbatorit si anul asta si la anu’, poate ar fi devenit ca un fel de traditie.. romania frate..


Tzukune on May 6, 2009 Said:

“Bine ca am incredere in mana dreapta cu care iau sticla si pot face alte chestii care nu le pot recunoaste aici.”… :) ) Stai linistit. Nici nu ne-am dat seama ce voiai sa zici.


Varza on May 7, 2009 Said:

Pai daca tu ai pus botu…


mazgalici on May 7, 2009 Said:

Pai mereu am pus botul la Bergenbier, am pus botul pe sticle


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory