Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Povestire horror (2): Uciderea si transarea nervului

on June 9th, 2009

dentist-pozeMa asez pe scaun, si incep cu niste glume de blogger pentru a mai destinte atmosfera.

Ultima oara cand calcasem intr-un cabinet a fost cand m-am dus cu papagalul la medicul veterinar si ce senzatie am trait. Pana la urma papagalul dupa o lunga suferinta a murit, papagalul de mine inca mai chinuie la stomatolog. Oricum il invidiez pe pagagal ca el nu avea dinti.

Dentista mea e o gagica foarte misto cu halat mov cam de varsta mea, iar daca as fi sado-maso m-as excita la greu cand ma chinuie. Daca citeste asta la urmatoare sedinta sigur imi baga apa in loc de anestezic. Oricum am indoieli ca prima data mi-a bagat anestezic.

Pai sa va povestesc. Inainte sa imi faca prima anestezie, cand am vazut  acul seringii, in cateva secunde mi-a trecut toata viata prin fata ochiilor: de la vacinurile de la nastere si din clasa I, pana la cel de dinainte de bac. Mama daca citesti blogul meu, nu iti face griji niciodata nu o sa o sa ma tatuez sau sa imi injectez droguri.

Dentista imi spune ca anestezicul este foarte bun,  atat de bun a fost incat  mi-a placut la nebunie si mai vroiam sa trag la masea, si imediat mi-a mai adus inca un rand chiar de doua ori (unul a fost din partea casei si nici nu m-a pus sa il platesc), deci am ajuns la cel putin trei antestezii.

Dar m-a durut al naibii, ca pe infectii le cam doare in carii de anestezic ca nu prea isi face efectul, si devenisem super nevors desi cica imi omorase nervul maselei. O injectie cu votdca era mai eficitenta sau macar una cu spirt ca din asta vazut ca avea. Nervul asta era un fel de zombie. Cand zicea ca l-a omorat, il mai gasea si alte parti. Acum sper ca dentista nu il gasea in alte parti pe la alte masele…

Mi-a bagat niste “ace pe canale”. Cand ajunge la al treielea canal imi zice ca e ultimul, cand sa termine al treielea canal, ramane uimita ca eu aveam patru canale. Logic doar sunt handicapat. PLM… a trebuit sa ma mai chinuiasca si pt canalul ala in plus, nu puteam sa fiu si eu handicapat pe minus si sa am doar doua canale.

Dentista a fost a lucrat super atent si si-a folosit pe deplin instinctul matern cu mine. Cum ma miscam putin imi spunea “am inteles” si stia ca ma doare. Eram atat de speriat ca ma miscam si doar cand nu ma durea. Tot auzeam melodia asta si la fiecare miscare asteptam sa ma doara.

[va urma]

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory