Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Povestire horror (3): Evadarea

on June 9th, 2009

Cand m-am dat jos de pe scaun eram mai fericit decat un puscarias care iesea dupa 20 de ani de inchisoare.  Nu sariti sa il compatimiti pe puscarias, ca eram eu mai fericit decat el, dar puscariasul sigur avea dantura mai buna si pe mine ma durea fundul mai ceva ca pe puscarias. Nu s-a atins nimeni de fundul meu  doar am stat incordat pe scaun, cred o sa fac niste muschi la fund dupa ce termin cu dentista de l-as putea bate si pe Van Damme doar cu fundul.

Cand eram sigur ca dentista nu ma va mai chinui (nimeni nu a inteles vreodata femeile), imi pastrase o tortura mai lunga si mai dureroasa pe care mi-a dat-o ca tema pentru acasa. Mi-a prescris antibiotice, pastilele alea care pentru mine se cheama “antibautice“. Nu voi avea voie sa beau bere o saptamana…asta inseamna 10.080 de minute.

De multi ani corpul meu e obsinuit sa primeasca bere cel putin la doua zile.  Niciodata nu a trecut o perioada atat de lunga fara bere. Imi asumam niste riscuri imense, corpul meu se putea “desbereta”. Desbereta e termenul medical care provine de la deshidratare. In aceasta saptamana multi producatori de bere ar putea da faliment. Ar trebui sa imi cumpar norma de bere si sa o depozitez din solidaritate. Niciodata nu am inteles razboiul intre producatorii de medicamente, cei de batuturi alcoolice si cei de masini. Daca bei bere nu poti conduce o masina si nu poti lua o pastila. Daca iei o pastila nu poti lua o bere si uneori nu poti conduce o masina sub influenta unor pastile. Masina nu mi-ai luat, dar de pastile nu am scapat.

Dupa o sendinta la dentist, chiar ca m-am dus  la serviciu cu zambetul pe fata, intr-o luni dimineata. Nu stiu daca chiar aveam zambetul pe fata, dupa trei anestezii eu nu mai eram sigur daca mai aveam macar fata. Incep sa butonez tastatura cand ma trezesc ca imi curg balele pe birou si si noroc ca mi-au cazut pe mana ca altfel faceam inundatie in birou si nu simteam. Balele cred ca imi curgeau dupa bere sau dupa dentista. Apropo, am numarul ei de telefon, mi-a zis ca daca am probleme sau intrebari sa o sun.

La rebedere!

[va urma]

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

2 Comments


mazgalici on Jun 9, 2009 Said:

Voi sustineti Mazgalici.ro proiectul celui mai roman dintre cei mai studenti?


razvan on Jun 25, 2010 Said:

mai ce le spui parka ai fi scriitor fati o carte si o sa ai multi citiori:P


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory