Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dinamo a dat calificarea din mana pe suporterii de pe gard

on August 27th, 2009

dinamo-suporteri-gard-ruptJucatorii dinamovisti iar au ajuns de caruta. Au dat cu oistea’n gard si gardul fiind mai destept a cedat si pe unde a cazut gardul au navalit pe teren suporterii. Apoi jucatorii dinamovisti care se rup in figuri pe la TV, riscau sa iasa cu figurile rupte si au inceput sa fuga cum nu fugisera tot meciul in care facusera figuratie.

Deoarece nici un bodyGARD sau GARDian nu a intervenit in calea suporterilor cand acestia au pus gradul la pamant inseamna ca bodygarzii si gardienii nu trebuiau sa apere gardul de suporteri, ci gardul trebuia sa ii apere pe bodygarzi si gardieni. Poate ca se intrebau “who let the dogs out”? (Dinamo sunt cainii rosii) .

Nu ar fi fost rau ca suporterii o data intrati pe teren sa fie lasati sa si joace, la cum dadeau cu picioarele in gard si cum ii driblau pe oamenii de ordine sigur s-ar fi descurcat mai bine pe teren. Nu au avut ocazia sa arate ce pot pentru ca arbitrul s-a suparat si a luat jucaria, adica mingea si a oprit meciul. Nu stiu de ce s-a suparat atat de tare ca nici macar nu erau gardul sau mingea lui. De ce o fi plecat, oare il chemase maicasa la masa?

Nu-i nimic, sper ca suporterii navalitori au fost vazuti de vanatorii de “talente” si o sa devina si ei fotbalisti, sa sa semneze pe mai multi ani cu o echipa de top din cadrul Cupei Penintenciarelor. Acolo sigur vor vrea sa rupa gardul si sa iasa din teren, dar acolo gardurile sunt mult mai mari. Dar marii huliganii nu sunt in tribune, huliganii adevarati stau la loje si sunt conducatorii din fotbal. Ei nu sar gardul, ei sar calul. Ei nu au meciuri, au razboaie, ei sunt razboinici ai luminii, ei sunt spartani. Se lauda ca vor face mari performante, sunt niste “performeri orali” mai buni decat Laura Andresan. Ei incita la violenta si peste ei ar trebui sa navaleasca suporterii.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

6 Comments


Miha Orto on Aug 28, 2009 Said:

Cum mai poate cineva din Romania sa mai fie suporter(fan) Dinamo. E ca si cum ai recunoaste ca esti “Looser”. De fapt asta e imaginea lor… orice ar face pierd. De 20 ani rateaza orice.


Andrei on Aug 28, 2009 Said:

Dar uite ca s-au calificat pana la urma cateii! Bravo lor ;)


cartuse on Aug 28, 2009 Said:

Eee.. ia uite ca nu mai e asa…:)


Mazgalici on Aug 28, 2009 Said:

Da, era un articol scris inainte si programat sa apara peste catevea zile. Dinamo ne-a facut in ciuda tuturor.


Alt comunicat al Galeriei dinamoviste on Aug 29, 2009 Said:

1.Bai, mazgalici vezi sa nu-ti afisam si tie banneru’ ala pe care-l tot aratam in tribune la meciul cel mare. Ca noi am batut cehii, ba..nu feroejii, albanejii sau somalejii..Suntem noi in grupele Leagueze? Suntem! Am citit ca si nea Jiji a scandat prin curticica lui pentru noi, alb-rosii.
2.Vrem reconstructia clubului si a blogului tau. Sa nu te mai iei de dinamovistii adevarati!
3. Asa cum am intrat pe teren o sa intram si pe blogul tau ca ne-am saturat ca atunci cand pierdem sa va bucurati tot poporu’.
4. Ne-am saturat de bastoane, pulane, amenzi, bloggeri, peluze, agitatii dar mai ales de Bonetti ca ne pune baietii la treaba, ni-i chinuie.
5. Felicitari si lu’ scarba aia de Steaua si la scabrosii aia de CFR, Timisoara, Unirea!
6. Mazgalici, data viitoare te luam cu noi in tribune sa stai cuminte la locul tau 90 de minute, sa vedem, rezisti?


stefan on Apr 6, 2010 Said:

ba frate am si ieu o intrebare in romania se joaca fotbal ieu credeam ca sunt antrenamente televizate a celor din liga a2a


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory