Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

La mare: am prins peştişorul de argint

on September 2nd, 2009

poze-pestisorul-argintiu

Da, am făcut topless!  Nu te mai uita la sânii mei, perversule!

Ce-i mai mică şi mai mică decât puţa de furnică? Puţa lui Mâzgălici (acum ştiţi de ce poza de sus nu coboară sub buric). Dar ce e mai mic şi mai mic decât puţa lui Mâzgalăici? Peştisorul de argint.

Anul ăsta în concediu am prins în mare peştişorul de argint. Peştişorul de aur fusese prins deja de un manelist care îl purta la gât. Bine că nu l-am prins pe ăla de bronz. Peştisorul de bronz nu era un peştişor care să îndeplinească dorinţe. Era un peştişor care stătuse prea mult la soare.

Cum l-am prins? Cum stătea peştişorul de argint în mare, de-odată vede pe sub apă o labă care venea spre el. Asta l-a derutat şi aşa l-am prins cu mâna.

Mi-a zis că îmi îndeplineşte două dorinţe daca îi dau drumul. I-am zis prima dorinţă: vezi tu marea asta, fă-o sa fie bere Noroc. La a doua dorinţă i-am zis: păi ai vazut pe sub apa laba, vreau să îmi aduci nişte fetiţe. Mi-a zis că nu e genul ăla de peşte… Aşa că a trebuit să mă gândesc la altă dorinţă. Şi încep eu sa mă chinui să gândesc, până la urmă îi zic că a doua dorinţă e să îmi dea o doză de bere. Când mă uit la peşte, începuse să îl bâzâie muştele… murise, îl ţinusem prea mult pe uscat. Atunci am fugit speriat, că şi eu stăteam de ceva vreme pe uscat şi mă temeam să nu păţesc ca el, aşa că m-am dus repede să iau o doză de bere.

poze-pestisorul-argintiu2

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

9 Comments


Andrei on Sep 3, 2009 Said:

Ba la tine toti mori :D papagali, vrabii, pesti! Eu cred ca tu ii ucizi! Si de fapt cred ca tu ai ucis-o si pe Elodia! :) )


zzz on Sep 3, 2009 Said:

ba frate,eu cred ca tu nu esti intreg la minte


Mazgalici on Sep 3, 2009 Said:

Crezi? Mai stai pe blogul asta si ai sa te convingi de asta


punKreas on Sep 5, 2009 Said:

Un om intreg la minte ar fi dat pestele asta prin malai si pus la prajeaja :D


oLiv on Sep 10, 2009 Said:

Uitandu-ma la poza asta a ta la mare, imi vine sa te intreb daca atunci cand te razi dimineata pe fata, te razi pana la buric sau asa esti tu gata-ras de fel? Adica span pe piept vreau sa zic. Mm?


Mazgalici on Sep 10, 2009 Said:

Nu ma rad, eu ma râd. Eu sunt spanul din Fat Frumos. De ce, nu iti plac barbatii fara par pe piept? Te asigur ca in alte locuri am. Daca vrei postez si poze.


oLiv on Sep 13, 2009 Said:

Ce patise site-ul tau? In ultimele doua zile n-am putut sa accesez. Sau se bulise link-ul din favoritele mele … In fine…

Ba imi plac barbatii fara par pe piept. Da’ nu te cred pe cuvant ca ai si in alte locuri :)


Ella Coafuri on Sep 18, 2009 Said:

Hai sa-ti ghicesc in palma…Ia sa vedem hmm..linia inimii este cea de deasupra, cea mai apropiata de degete, linia capului este cea din mijloc iar linia vietii este cea de jos. Nu se prea vede bine linia iubirii (e pestisorul fermecat deasupra).


Vazut la TV on Dec 9, 2009 Said:

esti nebun.. :) )


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory