Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Fotbal, bere si durere

on April 12th, 2010

fotbal-timisoreana

Azi am fost la fotbal cu cei mai fotbalisti bloggeri din Iasi. Cum unde e Mazgalici e si bere si invers, campionatul de fotbal a fost sponsorizat de Timisoreana, care ne-a facut cinste cu berea. Visul s-a transofrmat imediat in cosmar cand am aflat pe pielea si vezicile noastre ca la terenul de fotbal nu erau toalete.

Am avut norocul sa pic intr-o echipa cu fotbalisti mari,  aproape toti depasisem suta in localitate si nu stiu cum naiba dar noi nimerisem toate tricourile cu burta. Terenul era prea mic pentru niste fotbalisti asa de mari care aveau nevoie de 4-5 metri sa poata intoarce. Totusi terenul de fotbal parea atat de mare cand era de alergat. Conditie fizica? Ce conditie fizica? Noua nu ne place sa ni se puna conditii!

Prima mea atingere mai periculoasa de minge, foarte periculoasa, ma impiedic…nu imi amintesc daca de portar sau din cauza berii. Cad si bat Palma cu stanga, cu terenul. Apoi urmeaza o perioada de stat in cur, vaitat si meditat daca sa mai joc, dupa 2 minute de joc eu vroiam sa ies. Am strans din dinti apoi am strans dintii de pe jos si am continuat. Nici mort nu as fi renutat! Oricum viu sau mort imi ajutam echipa la fel de mult, mort macar nu mai pasam aiurea.

In meciul trei, iar am probleme cu portarii, inca din facultate ma enervau portarii din camin, acum am boala pe astia de la fotbal.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=BavDVE4AftI]

Acelasi loc, aceeasi mana stanga, am avut un “deja-fu”, iar in cur si iar m-am gandit daca mai are rost sa continui. Pana la urma am continuat si

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=UsNodatdync]

I-am dat gol si portarului asta. Acum sunt convins ca pe el il doare sufletul mai tare decat ma doare pe mine mana.

Dupa cele trei meciuri mi-am facut inventarul: o durere in cot la dreapta, mana stanga luxata, genuchiul stang julit, piciorul drept dureri la tibie, am racit si febra musculara. Cand tusesc ma doare burta de la febra musculara. Toate astea nu m-au durut atat de tare cum m-a durut poza de final. Cum ma indreptam sa fac poza de mai jos cu berea din poza de mai sus, ma loveste minea peste mana aia luxata si scap berea pe jos si se varsa pe terenul de fotbal. Era ultima bere!

fotbal-timisoreana2

Acest post a fost scris doar cu o mana. Stanga e luxata! Se aude… e luxata! Poate citeste si prietena mea ca mereu uita si ma atinge peste mana. Cand isi aduce aminte, ma trage de ea sa mi-o indrepte cand nu sunt atent. Iar eu ca sa ma razbun o pun sa faca si sa imi aduca toate lucrurile pentru ca eu nu pot.

fotbal-timisoreana-bere-luxata

Abia astept sa ma fac bine ca peste doua saptamani sa ma … rup iar in figuri si membre. Noroc TimisoreanaAghata , Somnulescu si Pavel!

UsNodatdync
Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

21 Comments


the friend 44 on Apr 12, 2010 Said:

Oricum, ai fost impecabil! S-a văzut că ai suferit să rămâi pe teren! Ai pus suflet şi ai reuşit!

Meriţi berea! Când să ţi-o aduc?


VanGhelie on Apr 12, 2010 Said:

epic


SakinMRA on Apr 12, 2010 Said:

Imi place articolul:)).


cipoc on Apr 12, 2010 Said:

precum ziceam, am o burtaaaa


Paul on Apr 12, 2010 Said:

Si eu inca mai sufar pentru golul primit de tine, si celelate… Ne vedem pe teren peste 2 saptamani. :)
Si nu a fost Fault!


Mazgalici on Apr 12, 2010 Said:

Da, nu a fost. S-a vazut clar pe reluare la Recursul Etapei ca ai atacat mingea si eu am simulat ca sa obtin penalty :) Iti dai seama ce bine simulez un orgasm…


the friend 44 on Apr 13, 2010 Said:

Mâzgâlici, ai fi o femeie nemaipomenită!


Mazgalici on Apr 13, 2010 Said:

Si cate beri valoreaz :P ?


Andrei Ghiorghe on Apr 13, 2010 Said:

Si o bere pentru cititori nu dai? Daca tot e sponsorizare…


Mazgalici on Apr 13, 2010 Said:

Esti din Iasi?


dudu on Apr 13, 2010 Said:

Vrei sa te faci remarcat in lumea fotbalului? Daca da, posteaza un filmulet pe http://www.fotbaladevarat.ro si poti avea ocazia sa joci la finalul Cupei Romaniei Timisoreana contra marilor legende ale fotbalului romanesc.


Pantera Frez on Apr 18, 2010 Said:

Noroc! ca nu ma pricep la fotbal ca altfel…ce comentariu ti-as mai fi scris…!? Dar la bere ma pricep.Si la femei. Si-ti spun eu: TIMISOREANA e buna si tu esti bun pentru ca esti barbat!
Prietena ta e o sfanta pentru ca te suporta , asa, cu mana luxata. Dar banuiesc eu ca totusi nu ai cazut pe burta, sa-ti luxezi, Doamne fereste, altceva.


Arde-i, Gheorghe! on Apr 19, 2010 Said:

ce griji au panterele astea frez :) )
cred ca e zodie de pamant, de o intereseaza atata impactul cu solul :)


film izle on Nov 22, 2010 Said:

Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?


mazgalici.ro on Mar 19, 2011 Said:

Fotbal bere.. May I repost it? :)


mazgalici.ro on Mar 22, 2011 Said:

Fotbal bere.. Keen :)


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory