Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Tu esti pisoarele meu, esti viata mea, esti aerul pe care il respir

on September 12th, 2010

Au unii niste pisoare de iti vine sa te pisi in ele.

Fiind un expert in baut bere, trebuie sa fiu expert si in descarcat bere. Mazgalici, “spaima apometrelor va descrie atmosfera din camera din care toti ies mai slabi cu macar cateva sute de grame. Locul doar pentru barbatii adevarati, baia publica. Apropo, de ce i se spune baie? Intri sa faci baie sau sa te pisi?  E o greseala de terminologie, pisatoare ar fi denumirea corecta. Da, asa e… ideea asta mi-a venit la baie.

Daca esti barbat adevarat faci la pisoar. Ce, iti e rusine cu marimea sau te intimideaza restul?  E o lupta psihologica si pişiologica intre masculi.  Cine e mai slab cedeaza, isi linge ranile si se duce sa se pise la wc-urile ca la femei. Dar ce crezi ca e asa de usor sa te pisi la pisoar? Se perinda tot felul de invizi pe langa tine, de aceea ii zice baie publica, esti ca pe o scena, iata si publicul:

Perfectionistul. Se spala si se usuca cate cinci minute de se formeaza o coada mai ceva ca la baie la femei.

Gelu. Se geleaza, se piaptana, se aranjeaza in oglinda.  Nu vine sa se pise, are puta mica  si vrea sa compenseze cu ceva. Impartirea bailor in bai pentru femei si bai pentru barbati nu mai e de secolul XXI, mai trebuie si o a treia baie pentru efeminati.

Vorbaretul. Nici asta nu vine sa se pise, vorbeste tare la telefon la baie ca e mai liniste si nu se aude muzica si se poata consulta in liniste cu p..a, ca il tot auzi “p..a mea”.

Timidul. Intra incet, se uita numai in pamat ca nu cumva sa vada vreo p…a. Uneori mai sunt ale unora care le atarna pana la pamant, si tot nu scapa. Nu sunt aia asa de dotati dar sunt pitici.  Timidul nu se poate pisa daca e cineva langa el. Nu face, dar nu vrea sa vada nimeni ca nu a facut, trage apa si revine cand e mai putin aglomerat.

Expertul. Se pisa  fara maini ca sa nu se mai spele si se mandreste cu asta. De multe ori se pisa pe pantofi si panataloni si apoi le spune celor din bar ca a dat apa pe el.

Pisaciosul. Se pisa si se pisa si se pisa si se pisa pana te pisi pe tine asteptand la rand sa te pisi.

Sociabilul. De obicei nu vine sa se pise, vine ca se pisa un amic sau daca nu il are, se baga in vorba cu tine. Se adresaza cu “frate” sau “prietene”, te intreaba daca poti sa ii dai o tigara sau un foc dar e clar ca el cere de fapt un sut in co..e.

Fumatorul. Desi poate fuma oriunde in afara baii, iar baia de obicei e atat de mica, mica incat unul cu una de 30 de cm ne-ar putea pune piedica, fumatorul vine cu tigara in gura si risca sa plece cu ea in cur.

Yoginul. Membrul MISA asteapta cu paharul si umbreluta sa isi faca un cocktail din ala care nu servesc la bar.

Cocalarul. Nimeni nu il vede intrand in baie, toti il vad numai iesind. Se zvoneste ca iese din WC-uri, fiind un c…t cu mot.c

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

18 Comments


cipoc on Sep 13, 2010 Said:

uelcom beac!


Mazgalici on Sep 13, 2010 Said:

tencs, sa vedem cat stau


Sorin on Sep 13, 2010 Said:

Credeam ca nu mai revii.Te-ai lasat cam mult asteptat dar a meritat.


anda_elena on Sep 13, 2010 Said:

Eu am inteles abia acum disparitia ta. Ai avut nevoie de timp, nu gluma, pentru acest studiu de cercetare :)
Citind postarea, mi-am amintit frantura de analiza pe care a facut-o George al meu intr-o baie.
In primavara am fost la Castelul Bran. Am vizitat fiecare incapere de acolo si, logic, nu puteam omite sageata care indemna catre WC-uri. Eu la femei, el la barbati (ce logica am, nu?).
O data cu George a intrat si un neamt. Amandoi au fost (in conceptia ta) mai putin masculi, pentru ca au preferat intimitatea budelor acelea separate de usa.
In fine. Si-au terminat treaba cam in acelasi timp si s-au intalnit apoi la chiuveta, la spalatul mainilor.
George si-a pus sapun in cantitate normala. Neamtul si-a umplut pumnul de sapun si s-a spalat pana la coate, cu robinetul deschis pana la refuz. In timpul asta, apare un japonez. Isi scoate intrumentul din mers, face la pisoar, deschide apa la minim, se spala pe varful degetelor si dispare. Inainte ca primii doi sa-si fi dat seama.
Neamtul privea uluit. George amuzat. Logic ca el s-a simtit cel mai normal, pe neamt considerandu-l prea meticulos, iar pe japonez prea… grabit.
Acum… fiecare cu normalitatea lui:)


alutzu @ CornerParadise on Sep 14, 2010 Said:

caterinca…


margò w. on Sep 17, 2010 Said:

esti mai “dus” decat mine!!!!!! ma bucxur sa te citesc din nou chiar daca subiectul suna oarecum a cliseu… hai acum sa nu ma impusti sau sa ma pui la zid ,stii doar ca te iubesc (in felul meu de fosta vecina lol…lol…)


Avatare on Sep 17, 2010 Said:

Buna, te intereseaza un schimb de linkuri? Da-mi te rog un email. Te pup


ana on Sep 19, 2010 Said:

nu stiu cui foloseste dar adevarat ai grait frate:)))


Acrobatul on Sep 20, 2010 Said:

Da’ de mine ce nu ai scris ca stau in maini si …Buna si legea asta a gravitatiei, dom’le..


Provocativul confuz on Sep 20, 2010 Said:

Eu mai intai ma invart dezorientat in toaleta femeilor, cautand pisoarele (copyright mazgalici), apoi imi deschei toti nasturii, desi 2-3 ar fi de ajuns..


Politicosul on Sep 20, 2010 Said:

Am pornit din Iasi spre Constanta. Opresc la bezinarie sa folosesc toaleta. Dupa ce intru in a doua cabina, prima fiind ocupata aud o voce grava “Salut ! Ce faci?” De regula nu intru-n discutii in wc da’ acum am raspuns: “Nu fac rau” Ala intreaba iar: ”Unde mergi?” Discutia-ncepea sa devina ciudata da’ am raspuns expeditiv:”Capitala!” Vecinu’ nervos raspunde “Mai, te sun mai tarziu ca e un tampit in cabina de alaturi ce-mi raspunde la toate intrebarile… »


doctor on Sep 22, 2010 Said:

adevarat ai grait
lucruri ce se intampla


friv on Oct 7, 2010 Said:

Buna asta cu Pisaciosul :) )


VanGhelie on Oct 16, 2010 Said:

mai e si Pompieru, are vezica mare si se pisa de la 1 metru de pisoar si stropeste pe toata lumea :D . bine, il prinzi rar, de obicei se pisa la wc


jocuri on Oct 16, 2010 Said:

Ha ha, frumos totul pana la cocalari, nu mi-a placut deloc ce ai scris acolo.


mazgalici.ro on Mar 16, 2011 Said:

Baie barbati pisoare.. Awful :)


mazgalici.ro on Mar 19, 2011 Said:

Baie barbati pisoare.. Awesome :)


mazgalici.ro on Mar 22, 2011 Said:

Baie barbati pisoare.. OMG! :)


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory