Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Dezordine pana la noi ordine

on January 14th, 2011

Ordinea a fost inventata de cei care nu aveau nimic de facut. Viata e prea scurta sa fii ordonat. Fac ordine, apoi ce fac? Am grija sa nu stric ordinea? Fac dezordine si nu am mai nicio grija.

Prin dezordine imi antrenez memoria:unde PLM le-am pus, ma?!“. Nu stiu de ce vorbesc cu PLM, in loc sa vorbesc cu MMM (memoria mea), uitasem ca memoria e aia cu tinutul minte, iar PLM ce trebuia sa faca? Off.. ce memorie mica si PLM uituca am… e clar, am nevoie si de mai multa dezordine sa ma mai antrenez!

De ce sa fii ordonat? Nu e nevoie, le arunci si gravitatia le trage pe toate la sol. Cand ai nevoie de ceva stii unde sa le cauti, pe jos, pe axa Z, la punctul 0. Eu arunc totul intr-o dezordine ordonata. Dar femeile din viata mea (numarul lor e confidential, uneori si pt mine, ca nu am o ordine sau o evidenta) le ridica de la Z=0 si le pun intr-o ordine dezordonata. Nu era suficient ca trebuia sa le gasesc coordonatele X si Y, din cauza lor trebuie sa gasesc si Z-ul. Si uite asa barbatii devin dependenti de femei. Multi dintre noi ne-am lua lucrurile si am pleaca de acasa daca am sti unde ne-au ordonat femeile lucrurile.

Ma enerveaza chestiile perechi, ca pe astea trebuie sa le cauti de fiecare data de doua ori, de exemplu sosetele. Intr-o dimineata cand eram womanless, aveam chilotii in mana si le cautam perechea ca doar e “pereche de chiloti”, nu am gasit-o, a trebuit sa imi iau niste chiloti negri si unii albi, m-au cam strans, nici azi nu stiu daca erau chilotii mei.

Nu sunt dezordonat, stiu unde le-am aruncat. Prin dezordine ne intoarcem la originea Universului. Ce a fost prima data? A fost haosul. Iar din haos putem crea orice, orice, dar toti creaza ordine! Dar cine sunteti voi bai? Dumnezeu? El a facut ordine din haos si doar El are dreptul sa faca ordine. Pai daca le arunc, si lucrurile ajung unde ajung, asa a vrut destinul, cine sunt eu sa infrunt destinul? Oamenii nu se pot pune cu destinul. Asta e destinul lor sa nu se puna cu destinul, altfel destinul le-o pune!

Utie srciu dzerodoant, se itenlege, auntci la ce mai e bnua oirdiena?

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

15 Comments


mazgalica on Jan 14, 2011 Said:

Deci la tine erau chilotii mei albi.
A! Si cand vorbesti de celelalte femei din viata ta, spre binele tau sper ca te referi la mama ta :) )


Mazgalici on Jan 14, 2011 Said:

Ca altfel imi ordonezi si blogul :) ?


co on Jan 16, 2011 Said:

hai ca sunteti prea tari impreuna


Arde-i, Gheorghe! on Jan 18, 2011 Said:

Auzi, ma… cum sa cauti tu X, Y si Z… da ce, ai gasit punctul G ca sa treci mai departe?
Femeile sunt o binecuvantare, ele iti indica prin G calea spre X, Y si Z, o serie uluitoare de necunoscute cu care poti sa iti faci de cap pana la capatul alfabetului…
Capisci?


Arde-i, Gheorghe! on Jan 18, 2011 Said:

Important e sa le iei in ordine… X, Y, Z, toate 3 coordonate pentru a dimensiona 3D un misterios punct G din alfabetul urmatoarei generatii de dezordonati :P


Mazgalici on Jan 20, 2011 Said:

pai da X,Y,Z si G fac 3G


Consumatorul on Jan 21, 2011 Said:

Uau chiar exista asa ceva?


Mazgalici on Jan 21, 2011 Said:

Sper ca te indoiesti de existenta punctelor X,Y,Z ca altfel prietena ta e nefericita :)


andrei on Jan 21, 2011 Said:

Ajung sa ma indoiesc si de existenta celui G, cu toate ca prietena mi-a zis ca e. Prin toate statisticile astea aparute, cica nu ar exista asa ceva, pe cine sa mai credem acuma?


Mazgalici on Jan 21, 2011 Said:

Punctul G e in cap ;)


Pazvante on Jan 21, 2011 Said:

Cre’ ca mai merge optimizat si cazul Z=0.
Prin antrenament, vointa si inspiratie… cre’ ca poate fii definit un sir Yn–>0. Eu exersez de zor. Totu’ e sa indesi cat poti orice poate fii indesat… asta apropo si de G… ce topic stufos! :)


Arde-i, Gheorghe! on Jan 26, 2011 Said:

Pazvante, tu esti neam cu Pazvante Chioru? Ca ala cica a nimerit punctul G fara sa calculeze matematic…
Andrei, prietena ta nu te-a mintit, este punctul G, i l-am gasit eu de cateva ori pana acum in timp ce tu te uitai pe statistici :)
Consumatorule, imi consumi timpul pretios cu astfel de intrebari. Da adresa iubitei tale si restul vine de la sine …


Mihaela Filip on Feb 4, 2011 Said:

A fost haosul. Iar din haos putem crea orice, orice, dar toti creaza ordine! =))))))))


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory