Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Tigla Metalica Caretta

on April 4th, 2011

Vine vara, bine-mi pare si imi caut tigla pentru casa. Umbla vestea-n targ cum ca pentru orice acoperis complet cumparat de la Caretta, primesti gratuit la alegere un cadou dintre o bicicleta, un gratar sau o scara metalica.
Pe langa acestea tigla metalica vanduta este foarte ieftina, preturile incep de la 19,5 RON/mp si impreuna cu sistemul pluvial Caretta acoperisul tau o sa aiba o viata mai indelungata.
Un acoperis Caretta iese in evidenta prin designul unic al sistemului pluvial , el fiind proiectat dupa un profil rectangular prin care i se adauga un volum util cu 30% mai mare decat sistemele  pluviale cu profil semirotund.
Caretta asigura transportul gratuit in toata tara in maximum 24 de ore si ofera o garantie de 30 de ani pentru orice fel de acoperis.
Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

2 Comments


Arde-i, Gheorghe! on Apr 8, 2011 Said:

Iar participi la concursuri?
In acest caz, eu, desi nu am casa, vreau sa imi fac un cartier de vile si, in urma acestui articol de promovare, am achizitionat acoperisuri pentru ele, urmand sa le construiesc cand voi avea restul de bani :)
Mi le poti gazdui te rog pe blogul tau, mazgalici, ca nu am nici teren unde sa le depozitez, macar pana cumpar terenul. Da e bine, sunt acoperita macar de Caretta!
[ dai de baut pe blog daca ai sa castigi! ]


Anunturi Sibiu SHOP on May 3, 2011 Said:

Si eu vreau sa castig


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory