Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Basmanea

on April 9th, 2011

Demonstratia ca basmul apartine genului liric manea.

In orice basm, Fat-Frumos e print,  frate de nume cu Florin Fermecatorul si Printesa Ardealului.

Fat-Frumos e talentat si cu bani frate, ta-su e barosan, e rege, adevaratul rege. Fat-Frumos are de la ta-su un 4X4 decapotabil si puternic , un cal putere adica ultimul model de cal de fite care merge cu jar.

Fat-Frumos e smardoi, el si cu tovarasii pleaca in lume sa isi faca dusmani ca acasa nu mai au pe cine sa taie cu sabia. Ca sa stie toata lumea cine e cel mai adevarat, nu se stieeee, dar o sa se stieee, se stieeee!

Pe drum Fat-Frumos merge la tot felul de vrajitoare care ii scot argintul viu ca sa ramana doar cu aurul si vor il vindece de impotenta, ati auzit voi de copiii lui Fat-Frumos?

Ileana Cosanzeana e saraca si proasta, (in niciun basm nu se spune ca e desteapta) si singurul ei scop e sa il prosteasca pe unu cu bani si sa se marite cu el. Deci e perversa si pa` interes. Ileana Cosanzeana e inchisa intr-un turn de la un palat cu multe turnulete. E pazita de unul din clanul Zmeiilor care e pestele ei.

Fac nunta mare ca au multe rude, unde invita pe cei mai de seama lautari (manelisti). Apoi basmul se termina brusc si ni se spune si traiesc fericiti pana la adanci batraneti, adica vreo cateva zile pentru ca Fat-Frumos era un bosorog cu bani si impotent. Altfel de ce ar merge sapte mari si sapte tari ca sa salveze o parasuta pe care nu a vazut-o in viata lui?

Exista un singur basm si o singura manea, restul sunt copii dupa original. Ai grija ca ii citesti copilului tau inainte de culcare. Daca esti impotent ca Fat Frumos si nu ai copii, ignora acest mesaj.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

7 Comments


cipoc on Apr 9, 2011 Said:

vai de mine de cand n`ai mai scris:)
ai revenit cu ceva frumos oricum


Mazgalici on Apr 10, 2011 Said:

Asta e cadoul de meu de ziua ta :P Acum urmeaza sa dai de baut…


Gerhald on Apr 10, 2011 Said:

Poate ca basmele sunt inspirate din manele?! :) ) :P


BlueRiver on Apr 10, 2011 Said:

Ar trebui sa scoti o carte cu basme… copiilor le-ar placea mai mult varianta asta… asa cum mi-a interpretat si Mihaita povestea “Alba ca zapada” http://carmensima.ro/2009/04/24/253/
Astept “Basme” de Mazgalici :)


cipoc on Apr 10, 2011 Said:

vai de mine, mai bine taceam:))


Lidia Rusu on May 2, 2011 Said:

Dacă ar citi chestiile astea un copil de cinci ani, probabil ar plânge şi dup-aia te-ar împuşca cu un pistol de jucărie :p, deci nu te sfătuiesc să scoţi o carte cu poveşti pentru copii…prea curând.

Demonstraţia e chiar interesantă. Basmul tău ar trebui introdus în programa pentru bac şi cred că ar deveni subiectul preferat al muuuuultora.


Ladys Cosmetice on May 17, 2011 Said:

Interesat de un schimb de link?


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory