Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Partile componente ale femeii

on May 23rd, 2011

Pentru ca in ziua de azi ambalajul vinde, pana si femeile, inca de cand se stiu, se ambaleaza (uneori din nimic, dar “stii tu de ce” e botoasa). Dar totusi chiar daca ele se vand, ar fi bine sa nu le platesti pentru ca e inca ilegal, cel putin nu din prima, ca de platit tot platesti tu pana la urma cu varf si indesat. Adica iti indesi varful in ea.

Iata lista cu ce suntem pacaliti.

Corset e chestia aia care subtiaza talia si impinge toata grasimea in zona sanilor. Cand unele femei cand isi dau drumul la corset detoneaza grasimea la fel cum teroristele isi detoneaza centura cu explozibil. Si se lasa cu morti, sigur iti moare.

Lenjerie intima: cu cat o vezi mai bine cu atat esti pe drumul cel bun, chiar daca e doar pe sarma. Daca o vezi pe sarma, esti la ea sau destul de aproape si mai ai si certitudinea ca din cand in cand se mai si spala.

Lenjerie sexy: fetelor, nu stiu de ce va mai obositi, daca am ajuns la vazut lenjeria e clar ca avem alte treburi mult mai importante decat sa stam sa admiram. S-ar putea nici sa nu observam, doar daca se da jos foarte greu. Stiti cum puteti fi de doua ori mai sexy? Purati doua lenjerii sexy, de fapt nu, ca s-ar putea sa obosim si sa adormim pana ajungem unde trebuie.

Sutien: precum parizerul: 10% carne, restul aditivi. Dar nu te prinzi decat atunci cand gusti, dar deja e mult prea tarziu.

Fusta mini, care ti-o face maxi. Oricum esti un magar daca te uiti si bou daca nu o faci ca doar de ce crezi ca s-a imbracat dezbracat asa.

Abia astept sa mai fiu pacalit inca o data si inca o data….

Unii muncesc cu ziua pentru bautura, eu muncesc cu postul.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

5 Comments


Program seniori Spania on Jun 5, 2011 Said:

Coane Mazgalici tare bine le mai spui matale .


George on Jun 8, 2011 Said:

Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul jocuri- barbie .in cu titlul Jocuri barbie ,apoi astept datele site-ului tau ,ca sa te adaug pe jocuri- joculete .org pr 3 . Iti multumesc !


Andra on Jul 26, 2011 Said:

Valabil si pentru barbati…care isi pun cate 2 perechi de sosete in boxeri ;)


Sorin on Jul 27, 2011 Said:

Barbatul nu are parti componente :) ) sau pe caldura asta merge fara :) ))


Piese Auto on Aug 5, 2011 Said:

interesant ce zici tu aici


You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory