Mazgalici qoute: Am o memorie excelenta. Nu imi amintesc sa fi uitat vreodata ceva.

Afla pe mail cand am mai scris

Vreau mobilă

on March 12th, 2012

Da, știu, nu am mai scris demult pe blog. Am fost ocupat să produc bani pentru o nouă casă, visez la o nouă casă. Cam despre o astfel de fantezie este și primul post din acest an. La cât de multe vise am, sper să nu fie ultimul.

Ca un om cu scaune la cap (pentru odihna creierului) și perne la fund, m-am gândit că o fi vremea să mă mut din apartamentul de prima modă și ultimă mână, stil anii 80, nu 1980 ci 80- era noastră, la casa mea. Mutatul ăsta trebuie să se întâmple cât mai repede, până nu cade apartamentul pe mine sau vine Burebista să îl revendice. Deocamdată mai am de lucru mulți ani până la casa mea, momentan am strâns banii de preșul de la intrare, deci am unde să dorm dacă mă dă ea afară din casă.

Cum bobul de orez pe pereți și vitrinele de sticlă din care zâmbesc (uneori am impresia că și vorbesc) câinii și peștii de porțelan nu mai sunt la modă, m-a lovit un gând (după care l-am lovit și eu), să-mi schimb casa ori dacă nu, măcar gusturile. Așa că îmi voi renova măcar o cameră din anticul apartament închiriat. Voi cumpăra mobilă nouă! Acolo nu vor avea ce căuta animalele din vitrină, nu pentru că sunt din porțelan, ci pentru că uneori am impresia că râd de mine iar noaptea vorbesc prea tare și mă trezesc. Ba chiar încep să le bănuiesc de furt, altfel nu-mi explic unde dispar dozele cu bere și șosetele de pe podea.

În noua cameră vreau var lavabil să pot scrie pe pereți (doar sunt mâzgălici), să pot să desenez cai verzi pe pereți, când am ceva de notat să notez pe perete. Vreau un covor pufos pe care să pot dormi când îmi este prea lene să mă duc în pat. Cum anii studenției în care dormeam pe unde apucam și cu cine apucam au trecut, gagica aia dotată cu o canapea numai bună de dormit pe ea mi-a dat papucii (mai bine îmi dădea canapeaua), mai vreau  canapele care să nu scârție, vecinii știu de ce, iar dacă nu știu, le reamintesc mereu. Și o să-mi mai cumpăr niste saltele, nu pentru că aș avea nevoie ci pentru a-mi ține banii (nu am auzit de vreo saltea care să dea faliment) . Așa o să pot dormi liniștit: salteaua veghează pentru mine!

Nu vreau lucruri inutile în casă de care să mă împiedic, am nevoie de spațiu ca să am loc să-mi arunc chestiile pe jos, și tot să mai rămână pe unde să merg fără a mă împiedica sau călca în ceva. Cam asta ar fi fantezia mea imobiliară, mai am și altele dar să nu deviem de la subiect.

Scriu putin si prost. Afla pe mail cand imi aduc aminte ca am blog si mai scriu  

You must be logged in to post a comment.

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Page: 1 11 21

poze, imagini

O minte sexy intr-un corp istet Top66 Statistici TOP 60 Romania Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory